De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
 • Supersnelle levering
 • 1000+ Bedrukte producten
 • 5-sterren Klantenservice

Gepersonaliseerde stickers

DE BESTE
GEPERSONALISEERDE STICKERS

Wij bieden alle stickers aan die je zoekt. Van standaard en vinyl tot raamstickers.

Stickers printed the way you want

ONTWERP
HET ZELF!

Maak een keuze uit een van onze 1.000 te gekke designs!

Ontwerp nu

Wat kun je doen met eigen gepersonaliseerde stickers

Stickers zijn geweldig, toch? Het komt misschien niet vaak in je op, maar die stukjes plakkerig papier, zijn altijd heel leuk wanneer je een leuke boodschap of een slogan ter ondersteuning gebruikt. Mensen houden altijd van gratis stickers in tijdschriften, in goody bags of zelfs op feestjes en evenementen. Maar wist je dat stickers en labels ook echt in de marketing worden ingezet? Adverteerders en merken bedenken voortdurend originele en creatieve manieren om stickers te gebruiken als onderdeel van hun marketingcampagnes. Een goed geplaatste sticker kan een van de krachtigste en effectiefste vormen van adverteren in jouw handbereik zijn. Als je het goed doet, zullen jouw klanten niet eens beseffen dat ze naar een advertentie kijken. Als je geïnteresseerd bent in creatievere voorbeelden van hoe je stickers kunt gebruiken, kun je onze blog lezen over sticker marketing lezen.

De beste stickers maken!

Je eigen stickers ontwerpen en uitzoeken hoe je ze kunt laten afdrukken zoals jij dat wilt lijkt een lastige taak. Maar, het is een stuk eenvoudiger dan dat je zou denken, vooral met onze hulp bij Drukzo. Hier zijn een paar dingen waar je aan moet denken bij het personaliseren van jouw eigen stickers.

__- De vorm en grootte van je stickers kiezen.__

Het allereerste waar je aan moet denken, is het bepalen welke vorm en maat je wilt dat jouw stickers zullen zijn. Dit komt omdat je stickerontwerpen afhankelijk zijn van deze keuze, dus zorg ervoor dat je al een idee hebt van wat voor soort stickers je wilt voordat je deze keuze maakt. Als je bijvoorbeeld kleine stickers gebruikt, kun je niet veel meer dan alleen een logo erop plaatsen. Als het stickerontwerp dat je in gedachten hebt uit veel tekst bestaat, dan is het een goed idee om voor een grotere sticker te gaan om ervoor te zorgen dat jouw klanten de tekst en sticker kunnen lezen.

__- Gebruik de juiste kleuren en lettertype voor je stickers.__

Het belangrijkste voordeel van stickers is dat ze iemands aandacht trekken. Om dit met succes te doen, moeten ze er aantrekkelijk uitzien. Het is dus cruciaal dat je jouw stickers kleurrijk maakt met een goed contrast, zodat ze opvallen. Zorg er daarnaast voor dat ze een duidelijk en gemakkelijk te lezen lettertype en -grootte hebben. Je wilt natuurlijk wel dat jouw stickers gelezen kunnen worden.

__- Voeg naast jouw merk een oproep tot actie toe aan de stickers .__

Zoals eerder aangegeven, zijn er veel creatieve toepassingen voor stickers als promotie materiaal. Als je iets bijzonders aan te bieden hebt, kun je dit effectief communiceren door een sticker op een flyer of een stuk verpakking te plakken. Als je bijvoorbeeld een speciale verkoop of korting wil benadrukken voor een product, kan het gebruik van een sticker een goede manier zijn om de aandacht te vestigen op de aanbiedingen. De producten met een sticker erop geplakt vallen op tussen de producten waarop geen sticker is geplakt. Hierdoor valt jouw product op en kun je een boodschap naar de klant communiceren. Op deze manier krijg je meer aandacht van de klanten voor zowel jouw merk als jouw producten.

Ben je nog steeds onzeker over het maken van het perfecte ontwerp voor jouw stickers? Bij Drukzo helpen we je graag met behulp van onze eenvoudige online stickerontwerptool. Hier kies je een van onze vele gratis online stickersjablonen en maak je met gemak jouw eigen stickers. Mocht je nog steeds in problemen komen, dan kun je altijd contact met ons opnemen! Bij Drukzo doen we er alles aan om alles zo eenvoudig mogelijk voor je te maken en willen we je op elke gewenste manier helpen.
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

 • 400.000+ tevreden klanten

 • 100% tevredenheidsgarantie

 • Altijd een goed design

 • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Veilig en vertrouwd

 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting