De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Bedrukte polo's

Waarom moeilijk doen als het samen kan!? Geef jouw team of werknemers een professionele uitstraling met onze merk polo's

 • 100% katoen
 • Snelle levering mogelijk
 • Pasvorm heren: normaal / pasvorm dames: slim fit

20 Basic polo's nu voor € 271,99

15 Zwarte polo's, Bedrukking: Borst 10 x 10 cm & Rug 30 x 35 cm

Are you in a hurry?

Bekijk onze snelste levering

Kleed je voor de gelegenheid

Eenmalig evenement

Eenmalig evenement

Budget polo's

Eenmalig evenement

Budget polo's

Als je een bedrukt shirt voor eenmalig gebruik nodig hebt, kies dan voor de betaalbare budget polo's. Deze polo's zijn gemaakt van 100% katoen en zijn van 170 gram/m2 kwaliteit.

Budget Polo's
Team polo's

Team polo's

Premium polo's

Team polo's

Premium polo's

Op zoek naar een polo's van kwaliteit die meer dan één wasbeurt kunnen verduren? De premium polo's van het merk Sol's zijn je beste keuze.

Premium polo's
Sportpolo's

Sportpolo's

Sportpolo's

Sportpolo's

Sportpolo's

Met deze polo's sport je samen met je team in stijl. De polo's zijn van het merk Sol's en zijn gemaakt van 100% polyester.

Sport polos
Winterpolo's

Winterpolo's

Lange mouwen polo's

Winterpolo's

Lange mouwen polo's

Als het weer wat koeler wordt kun je deze comfortabele en opvallende polo's met lange mouwen dragen. De polo's zijn gemaakt van 100% katoen.

Lange mouwen polo's

De Psychologie achter het dragen van teamkleding

Wanneer je wilt beginnen met het samenbrengen van een team, begin dan met de kleding. Of het nu voor werk, sport of voor de lol is, bedrukte kleding zal teambuilding en het werken aan de saamhorigheid een stuk gemakkelijker maken. Het dragen van een uniform zorgt ervoor dat iedereen het gevoel krijgt dat ze aan hetzelfde doel werken. Dit bevordert het gevoel dat jullie elkaar steunen, wat er ook gebeurt!
Lees verder

Je werknemers zullen er fantastisch uitzien in hun teampolo's.

 • 100% katoen
 • Snelle levering mogelijk
 • Pasvorm heren: normaal / pasvorm dames: slim fit

20 Basic polo's nu voor € 271,99

15 Zwarte polo's, Bedrukking: Borst 10 x 10 cm & Rug 30 x 35 cm

Are you in a hurry?

Bekijk onze snelste levering

Van de blog.

__Helloprint is gelanceerd met één grote missie; het toegankelijk maken van printen voor iedereen en overal._ Uit onze persoonlijke ervaringen ontdekten we dat het geen makkelijke taak was om printdiensten te bestellen, daarom hebben we een blog gecreëerd die vol staat met nuttige en inspirerende artikelen en een [Youtube kanaal](https://www.youtube.com/channel/UCfrDSij1KLCH2ZMchrJ7Ldw? sub_confirmation=1) die vol staat met video's om je volgende printopdracht super makkelijk te maken!

Trustpilot Banner
 • super super happy het is niet alleen te duur, maar klantenservice is ook altijd vriendelijk. sinds 4 jaar bestellen we onze producten via Drukzo en zijn nog niet teleurgesteld. :))

  Wonderland by Alicja
 • Dit jaar ons jubileum feest en voor het zesde jaar op rij een vlag besteld. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over de service en kwaliteit van Drukzo, goede communicatie en snelle levering voor een nette prijs. Quinten heeft mij enorm geholpen en er voor gezorgd dat ondanks wat kleine problemen de vlag toch op tijd geleverd kan worden. Ik maak elk jaar traditioneel een vlag met oldschool paint, waardoor de kwaliteit en de resolutie enorm laag zijn en het aangeleverde bestand vaak niet meer dan 200kb is, dat Drukzo er nog zo'n mooie vlag van kan maken blijft voor ons verbazingwekkend. Wij hopen in de toekomst nog vele mooie vlaggen bij jullie te mogen bestellen en hopen dat jullie je elk jaar nog steeds bescheuren over onze bizarre ontwerpen en namen van ons Norg avontuur. Bedankt voor de mooie jaren, Groeten Team Norg.

  Elmo
 • Ik ben zeer tevreden over de hulpvaardigheid die ik heb ontvangen. Ik moest snel een bestelling in orde maken. Er waren voor mij een aantal onduidelijkheden. Die onduidelijkheden werden stapsgewijs met me doorgenomen met zeer veel geduld. (ik heb zelf minder geduld) Fijn dat het zo kon en ik geef mijn ervaring graag door.

  Marion Smith

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?