Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Kersttruien

Bestel jouw Foute Kersttrui online
bij Drukzo

Kersttruien met Voorbedrukte Ontwerpen

Heb je geen inspiratie voor een ontwerp of ben je benieuwd waar wij mee gekomen zijn? Drukzo heeft wat leuke ontwerpen voor je klaarliggen!

Voorbedrukte Foute Kersttruien!

Wat is nou beter om van de kerstperiode te genieten dan het dragen van een lelijke kersttrui? Perfect voor het verblinden van collega's en het in verlegenheid brengen van de kinderen, lelijke truien zijn precies wat je nodig hebt deze kerst

Van ons blog

Drukzo is gelanceerd met één grote missie: het toegankelijk maken van printen voor iedereen en overal. Uit onze persoonlijke ervaringen ontdekten we dat het geen makkelijke taak was om printdiensten te bestellen, daarom hebben we een blog gecreëerd die vol staat met nuttige en inspirerende artikelen en een YouTube kanaal die vol staat met video's om je volgende printopdracht super makkelijk te maken!

Veelgestelde vragen

Waarom heb ik een kersttrui nodig?

Traditie! Op dit moment is het hebben van een foute kersttrui tijdens de Kerstdagen bijna net zo belangrijk als de boom zelf. Je ziet dat bedrijven hun werknemers aanmoedigen om foute kersttruien te dragen in de aanloop naar de feestdagen. En kun je je nu echt voorstellen, dat je op de dag van Kerst je cadeautjes opent en geen foute kersttrui draagt?
Praktisch gezien zijn gepersonaliseerde kersttruien een goede optie als relatiegeschenk of als giveaway, of gewoon als normaal cadeau. Het wordt natuurlijk koud. Plus, het betekent dat wanneer de persoon de lelijke kersttrui draagt, hij of zij aan je zal denken. Kersttruien zijn gewoon een allround leuk product, dat zorgt voor een geweldig cadeau.


Hoe snel kan ik mijn foute kersttrui verwachten?

Dat hangt echt af van wat voor soort kersttrui je kiest, welke materialen en welke afwerkingen worden verwerkt. Meestal duurt de gratis levering tussen de 4-5 dagen, maar voor sommige producten hebben we ook levering binnen 2 werkdagen en zelfs levering op de volgende werkdag. Belangrijk om te weten is dat levering op de volgende werkdag afhankelijk is van het op tijd inleveren van jouw ontwerp. Dit staat altijd aangegeven in de gele balk boven de ''voeg toe aan winkelwagen'' knop. De volgende dag of de snelste levering brengen extra kosten met zich mee.

Welke pakketvervoerders gebruiken jullie voor bedrukte kersttruien?

Onze twee belangrijkste vervoerders zijn UPS of DPD. Ook maken we af en toe gebruik van DHL of zelfs van onze eigen vervoerders. Het hangt er echt van af welke vervoerder jouw kersttruien het beste bij jou kan afleveren.

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?