Nederland

Oostenrijk Oostenrijk
België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Denemarken Denemarken
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Polen Polen
Portugal Portugal
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Onze editor

 • 1. Kies je afmetingen en formaat

  Wil je een andere afmeting of vorm? Je kunt dit nog wijzigen in de editor.

 • 2. Upload je foto's

  Kies de foto die je wilt afdrukken. Je kunt ook meerdere foto's uploaden en een fotocollage maken!

 • 3. Bewerk je foto of collage

  Maak je foto nog mooier! Voeg een filter of tekst toe, verander je achtergrond of plaats je foto in een vorm.

 • 4. Rond je bestelling af

  Bekijk het voorbeeld, ben je tevreden? Rond de bestelling af en binnenkort geniet jij van je foto product!

FAQ

Wat is een foto op plexiglas precies? En waar kan ik het voor gebruiken?

Een foto op plexiglas is een foto naar eigen keuze gedrukt op stevig plexiglas. Dit product is erg populair als wanddecoratie omdat het kleuren helder weergeeft en een kamer verlicht wanneer het dichtbij een raam hangt.

Welke afwerking heeft mijn foto op plexiglas?

Bij je foto op plexiglas wordt je foto afgewerkt met een witte beschermlaag die het licht laat spelen met de kleuren in je foto. Deze beschermlaag heeft geen negatieve invloed op de kleuren van je foto.

Welke productietechnieken worden gebruikt voor dit product?

We maken gebruik van de volgende productietechniek(en): UV-print: de bedrukking wordt gedaan met een milieuvriendelijke inkt die wordt uitgehard met behulp van UV licht. Deze techniek wordt ook door tandartsen gebruikt voor het plaatsen van een vulling. Het uitharden zorgt er voor dat de kwaliteit goed is en dat de kleuren scherp zijn.

Ik kan de specificaties die ik zoek niet vinden. Zijn producten op maat beschikbaar?

Foto op plexiglas die het meest worden gekozen zijn te bestellen via onze website. Als jouw materiaalsoort, oplage of afwerking er niet tussen staat, vraag dan gerust een offerte aan (in de meeste gevallen heb je binnen 1 werkdag een offerte). Is je aanvraag erg complex dan kan dit langer duren.

Welke foto's raden jullie mij aan om te selecteren?

Kies foto's van momenten die je wilt onthouden! Je zult hier vaak naar kijken, dus probeer er een paar te kiezen die herinneringen zullen oproepen die je doen glimlachen. Voor het beste resultaat selecteer je foto's van hoge kwaliteit. Heb je twijfels? Ons klantenservice team helpt je graag verder! Als de foto van lage kwaliteit is, nemen we contact met je op en communiceren we dit om samen tot een passende oplossing te komen.

Welk type bestanden kan ik uploaden?

Je kunt afbeeldingen uploaden die een JPG en PNG bestand zijn. PDF is niet mogelijk. Als jij je foto in een pdf hebt, neem dan contact op met ons klantenservice team. Ze helpen je graag bij het converteren naar JPG of PNG.

Moet ik iets aan mijn foto's toevoegen om ze drukklaar te maken?

Je hoeft niets anders toe te voegen dan je mooie foto('s)! We houden er al rekening mee dat er een mogelijkheid is om afwijking te snijden wanneer je bestelling wordt geproduceerd. Binnen de editor voegen we automatisch een witte lijn toe om je foto heen om dit te voorkomen! In de printwereld noemen we dit afloop. Aangezien wij dit voor je regelen, heb jij er geen omkijken meer naar!

Zullen de kleuren op mijn afgedrukte foto's er net zo uitzien als de kleuren op mijn beeldscherm?

Een digitale foto zal er altijd anders uitzien dan een afgedrukte foto. Dit komt omdat de kleuren zich in een andere kleurmodus bevinden, wat betekent dat ze anders worden verwerkt. Foto's die met een telefoon of camera zijn gemaakt, worden gemaakt met de kleurmodus RGB en is niet de aanbevolen modus om af te drukken, omdat ze de neiging hebben erg donker af te drukken. Om deze reden zetten wij je RGB bestanden om naar de kleurmodus CMYK. Printers maken ook gebruik van CMYK kleuren. Hierbij worden de kleuren met elkaar gemengd om een gewenste toon te bereiken, wat een nauwkeuriger eindresultaat oplevert! Hierdoor zullen de tinten nooit 100% gelijk zijn aan een eerdere bestelling en kan er altijd een kleurverschil van 10% optreden.

Kan ik een collage maken met meerdere foto's in de editor?

Ja, dat kan! We hebben zelfs een optie waarmee je kunt kiezen uit verschillende lay-outs voor je collage.

Kan ik tekst aan mijn foto's toevoegen?

Ja, dat kan! We bieden deze optie aan in onze editor. Je klikt op het menu (de drie puntjes) selecteert 'tekst toevoegen', je typt de gewenste tekst en selecteert het lettertype. Het lettertype dat je selecteert, is het lettertype waarin je tekst wordt afgedrukt.

Kan ik de afbeelding die ik in eerste instantie heb gekozen wijzigen voor een andere in de editor?

Ja! Als je een foto selecteert, kun je deze verwijderen en een nieuwe toevoegen. Heb je meerdere foto's toegevoegd en wil je een nieuw project starten? Ga naar het overzicht van projecten, selecteer het project die je wilt verwijderen en klik op verwijderen. Zo begin je weer opnieuw.

Hoe maak ik mijn foto op plexiglas schoon?

Het is belangrijk om goed voor je wanddecoratie te zorgen! Een foto op plexiglas vol met stof laat de kleuren minder helder zien. Voorkom beschadigingen aan je foto op plexiglas door met een zachte, vochtige doek het oppervlak voorzichtig af te vegen. Pas op dat je geen harde borstels of andere harde schoonmaak materialen gebruikt die het plexiglas kunnen beschadigen. Wanneer je extra grondig wilt zijn, spoel je de doek uit, dompel je het onder in water en ga je indien nodig nogmaals over het plexiglas heen.

Wat is de snelst mogelijke levertijd?

De standaard leveringsmogelijkheid is 5 werkdagen. In het winkelmandje is het mogelijk om, tegen een meerprijs, een snellere leveringsdatum te kiezen.

Welke vervoerders gebruiken jullie voor de bezorging?

Voor de bezorging maken we gebruik van meerdere vervoerders. Voor de hoogste betrouwbaarheid maken we in de meeste gevallen gebruik van PostNL, UPS of DPD. Andere vervoerders zijn DHL of zelfs onze eigen koeriersdienst. Welke vervoerder gebruikt wordt hangt af van het product, afmeting, snelheid, productie en hoeveelheid.

Kan ik Foto op plexiglas gebruiken voor promotionele doeleinden?

Ja, je kunt deze producten gebruiken voor promotionele doeleinden. Ben je op zoek naar een specifieke maat? Dan raden we je aan een kijkje te nemen op onze plexiglass borden.

Foto op plexiglas

Creëer een luxe uitstraling met onze foto op plexiglas! Plexiglas is veerkrachtiger dan glas en vooral geschikt voor kleurrijke, kwalitatieve afbeeldingen.

Tip: Maak je plexiglas volledig op maat met onze plexiglass borden.

€ 27,21 incl. BTW
€ 22,49 excl. BTW

Verwachte levering: woensdag, 14 december 2022

Vorm

Formaat

Ophangsysteem