De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% satisfaction
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.6

Folders bedrukken

Schud je te veel tekst uit je mouw? Denk aan een vouw! Uitstekend wanneer je extra informatie wilt toevoegen en een flyer niet voldoende is.

 • Verkrijgbaar in luxe papiersoorten
 • Bestel vanaf stuks
 • Beste prijs in Nederland

1000 Enkelvouw folders nu voor € 48,95

1000 enkelvouw folders (uitgevouwen wordt het een A4)

Heb je haast?

Bekijk onze snelste levering

Hoe wil je het gevouwen hebben?

Enkelvouw

Enkelvouw

Met enkelvouw folders wordt het papier één keer gevouwen, waardoor 4 pagina's gevormd worden met genoeg ruimte om gemakkelijk jouw bedrijf te promoten. Het kan in de lengte of in de breedte gevouwen worden, en wordt verdeelt in 2 gelijke delen die, eenmaal gevouwen, precies op elkaar passen

Enkelvouw folders

Wikkelvouwfolder

Wikkelvouwfolder

Een wikkelvouwfolder wordt gevormd door het papier twee keer in dezelfde richting te vouwen. Een deel van de folder wordt naar binnen gevouwen, waardoor het omwikkeld wordt door de andere twee delen. Het binnenste gedeelte is iets dunner (met 3mm) om opbolling na het vouwen te voorkomen. Hierdoor ligt deze gevouwen folder mooi plat.

Ideaal voor afhaal menu's, prijslijsten, bedrijfs introductie folders en evenement brochures.

Wikkelvouw folders

Zigzagvouw

Zigzagvouw

Een zigzagvouw folder wordt twee keer in tegenover gestelde richtingen gevouwen. De drie delen zijn even breed, waardoor alle delen netjes over elkaar heen vallen nadat het papier gevouwen is. Vergelijkbaar met wikkelvouw folders, maar deze geven een speelsere boodschap.

Meest populair voor bedrijfs introductie folders en evenement brochures.

Zigzagvouw folders

Wikkelvouw (8 zijdes)

Wikkelvouw (8 zijdes)

Een wikkelvouw met zijdes is een extensie van de normale wikkelvouw. Perfect als je veel te vertellen hebt! Met de luxe 8 pagina's aan ruimte krijg je extra ruimte om jouw verhaal te vertellen.

Meest populair voor instructie folders, marketing brochures, prijslijsten en afhaal menu's.

Wikkelvouw folders met 8 pagina's

Kruisvouw

Kruisvouw

Kruisvouwfolders worden twee keer gevouwen, met de tweede vouw haaks op de eerste, in een kruis. Deze methode van vouwen wordt vaak gebruikt om posters naar een kleiner formaat te vouwen. Deze kruisvouw zie je ook terug in kranten.

Meest populair voor kaarten voor parken, marketing brochures, bedrijfs introductie folders en evenement brochures.

Kruisvouw folders

Zigzagvouw (8 zijdes)

Zigzagvouw (8 zijdes)

Deze zigzagvouw folder met 8 zijdes is een extensie op de klassieke zigzagvouw folders, waardoor je de luxe van meer ruimte krijgt. Perfect als je veel informatie kwijt moet! Net als de klassieke zigzagvouw folders zijn de pagina's van gelijke breedte.

Meest populair voor bedrijfs introductie folders en evenement brochures.

Zigzagvouw folders met 8 paginas

Laat de designer in je los

Kies uit onze 1.000 aantrekkelijke ontwerpen die super makkelijk aan te passen zijn naar jouw smaak!

Pak je Post-It's!

We weten dat het soms moeilijk is om de verschillen tussen alle papiergewichten te begrijpen, dus om de selectie gemakkelijker voor je te maken, hebben we de dikte van elk papier in post-it's gemeten! Neem voor elke regel een nieuwe notitie en je kunt zelf de dikte van het papier dat je bestelt voelen!

135 gram - Dun

Het is een beetje dikker dan een enkele plaknotitie, dus perfect voor reclameflyers die onder een groot aantal mensen worden verspreid.

170 gram - Middel

Met net iets minder dan twee plaknotities straalt dit papier een professionele boodschap uit en is het geweldig voor beurzen en zakelijke evenementen om potentiële klanten te imponeren.

250 gram - Standaard

Doordat de dikte van dit papier precies tussen de twee en drie plaknotities ligt, geeft dit de lezer het gevoel dat het bericht dat op dit papier afgedrukt is van belang is.

400 gram - Dik

Als je van plan bent om een luxe premium flyer te maken is deze papierdikte van vier plaknotities voor jou bestemd!

Geef je folder de perfecte afwerking!

#helloprinted

Hey! Wij vinden het fantastisch om jouw waanzinnige ontwerpen op social media te zien, dus vergeet ons niet te taggen en gebruik #helloprinted om te worden vermeld!

 • Order zéér correct afgehandeld.Ook de chat sessie zeer vriendelijk geholpen en het probleempje opgelost. Klasse!!

  Dhr. Bakker
 • Fijne service zowel telefonisch als in de helpdesk chat. Goede communicatie, status bestelling via de mail. Makkelijk dashboard en verwerken bestelling. De kwaliteit vd flyers meer dan prima!

  RonaH
 • Bij Drukzo al meerdere prints besteld. Altijd tevreden geweest over de kwaliteit. Helaas hadden mijn printjes bij de laatste bestelling wat beschadigingen. Via het klachtformulier in contact gekomen met een vriendelijke medewerker. Gelukkig werd de 'klacht' serieus genomen. Na het opnieuw aanleveren van mijn bestand had ik de printjes al binnen 2 dagen in huis. Super tevreden dus over de service van Drukzo!

  Lizzy
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or