Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Folders bedrukken

Schud je te veel tekst uit je mouw? Denk aan een vouw! Uitstekend wanneer je extra informatie wilt toevoegen en een flyer niet voldoende is.

 • Verkrijgbaar in luxe papiersoorten
 • Beste prijs in Nederland
 • Al leverbaar vanaf 25 stuks

1000 Enkelvouw folders nu voor € 48,49

Enkelvouw folders A5 formaat, 135gsm papier

Are you in a hurry?

Bekijk onze snelste levering

Hoe wil je het gevouwen hebben?

Best verkocht
Enkelvouw

Enkelvouw

2500 stuks voor € 71,99
Best verkocht

Enkelvouw

Met enkelvouw folders wordt het papier één keer gevouwen, waardoor 4 pagina's gevormd worden met genoeg ruimte om gemakkelijk jouw bedrijf te promoten.

Bestel nu
Wikkelvouwfolder

Wikkelvouwfolder

2500 stuks voor € 73,99

Wikkelvouwfolder

Het binnenste gedeelte is iets dunner (met 3mm) om opbolling na het vouwen te voorkomen. Hierdoor ligt deze gevouwen folder mooi plat.

Ideaal voor afhaal menu's, prijslijsten, bedrijfs introductie folders en evenement brochures.

Bestel nu
Zigzagvouw

Zigzagvouw

2500 stuks voor € 70,99

Zigzagvouw

De drie delen zijn even breed, waardoor alle delen netjes over elkaar heen vallen nadat het papier gevouwen is. Deze geven een speelsere boodschap.

Meest populair voor bedrijfs introductie folders en evenement brochures.

Bestel nu
Wikkelvouw (8 zijdes)

Wikkelvouw (8 zijdes)

2500 stuks voor € 99,99

Wikkelvouw (8 zijdes)

Een wikkelvouw met zijdes is een extensie van de normale wikkelvouw. Perfect als je veel te vertellen hebt!

Meest populair voor instructie folders, marketing brochures, prijslijsten en afhaal menu's.

Bestel nu
Kruisvouw

Kruisvouw

2500 stuks voor € 178,99

Kruisvouw

Kruisvouwfolders worden twee keer gevouwen, met de tweede vouw haaks op de eerste, in een kruis. Deze kruisvouw zie je ook terug in kranten.

Meest populair voor kaarten voor parken, marketing brochures en evenement brochures.

Bestel nu
Zigzagvouw (8 zijdes)

Zigzagvouw (8 zijdes)

2500 stuks voor € 87,99

Zigzagvouw (8 zijdes)

Deze zigzagvouw folder met 8 zijdes is een extensie op de klassieke zigzagvouw folders. Perfect als je veel informatie kwijt moet!

Meest populair voor bedrijfs introductie folders en evenement brochures.

Bestel nu
Ongevouwen Flyers

Ongevouwen Flyers

2500 stuks voor € 33,99

Ongevouwen Flyers

Flyeren voor jouw evenement, beurs of bedrijf? Laat jouw flyers drukken bij Drukzo. Kies zelf gemakkelijk een formaat en papiersoort zodat je flyers goed opvallen!

Bestel nu

Waarom folders blijven hangen

Het is je misschien al opgevallen: de gevouwen folder blijft populair! Deze drukwerkklassieker bestaat al geruime tijd en lijkt nergens heen te gaan. Hoewel veel marketing digitaal gaat, begrijpen veel marketeers dat de beste campagnes gebruikmaken van zowel online als offline kanalen.

Door het brede scala aan formaten kunnen ze efficiënt worden verspreid. Of het nu gaat om A6, A4 of 1/3 A3, er zijn vele formaten mogelijk als het gaat om gevouwen folders drukken. Dat maakt folders ideaal voor verschillende distributiemogelijkheden, vooral als ze bedoeld zijn als brochure of menukaart. Het DL-formaat past bijvoorbeeld gemakkelijk in standaard enveloppen, wat een voordeel is voor direct-mail-campagnes. Formaten als A5 en DL zijn ook handig om uit te delen, omdat ze netjes in de zakken en tassen van potentiële klanten kunnen worden gestopt. Bovendien past elk van deze compacte formaten onopvallend in tijdschriften en catalogi.

Dit is een van de redenen waarom het drukken van gevouwen folders essentieel blijft in elke marketingstrategie. Ze zijn uiterst veelzijdig en kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt. Of het nu gaat om uitnodigingen, festivals, menukaarten of je bedrijfsbrochure.

Geef je folder de perfecte afwerking!

Pak je Post-It's!

We weten dat het soms moeilijk is om de verschillen tussen alle papiergewichten te begrijpen, dus om de selectie gemakkelijker voor je te maken, hebben we de dikte van elk papier in post-it's gemeten! Neem voor elke regel een nieuwe notitie en je kunt zelf de dikte van het papier dat je bestelt voelen.

135 gram - Dun
135 gram - Dun

Het is een beetje dikker dan een enkele plaknotitie, dus perfect voor reclamefolders die onder een groot aantal mensen worden verspreid.

170 gram - Gemiddeld
170 gram - Gemiddeld

Met net iets minder dan twee post-it's dikte, straalt dit papier een professionele boodschap uit en is het geweldig voor beurzen en zakelijke evenementen om potentiële klanten te imponeren.

250 gram - Standaard
250 gram - Standaard

Precies tussen de dikte van twee en drie post-it's in. Dit papier laat de lezer weten dat er een belangrijke boodschap is afgedrukt.

400 gram - Dik
400 gram - Dik

Vier post-it's dik. Wanneer je van plan bent een luxe folder te maken, dan is deze papierdikte geschikt voor jou!

4 tips voor het ontwerpen van een folder

Er zijn verschillende zaken waar je op moet letten bij het ontwerpen van je folder. We delen vier tips!

1. Kleurcombinaties Geloof het of niet, kleuren hebben invloed op degene die je folder leest. Denk daarom goed na wie je doelgroep is. Dit kan helpen bij het selecteren van de juiste kleuren. Zo staat blauw bekend als rustgevend. Andere kleuren zoals rood, geel en oranje trekken de aandacht en zijn opbeurend, wat goed is voor het stimuleren van actie.

2. Gebruik van lettertypen Het is handig om na te denken over de typografie van je gevouwen flyer. Misschien vind je ‘Baskerville’ erg leuk, maar is het ook makkelijk te lezen? Springt je boodschap van elke pagina af of is het niet in een oogopslag leesbaar? Kies een lettertype dat past bij je kleurenpalet om te zorgen dat je details er echt uitspringen.

3. Layout is de link Voordat je begint met ontwerpen, is het goed om eerst na te denken over het type vouw dat je wil nemen. En ten tweede, over welk verhaal je je klant wil vertellen? Als het eerste wat ze zien het adres van je bedrijf is, is het onwaarschijnlijk dat dat hun aandacht trekt en ze verder willen lezen.

4. Inhoud is key Houd het kort, maar krachtig. Zorg dat het duidelijk is wat de voordelen van je product of diesnt zijn en in welke behoefte ze voorzien. Gebruik bijvoorbeeld opsommigstekens om de leesbaarheid te verhogen. Zorg ook dat het duidelijk is wat voor actie je wil dat de lezer neemt. Vergeet niet je contactgegevens in de folder op te nemen.

Een laatste tip, die waarschijnlijk voor zich spreekt, laat iemand je folder goed nakijken op spel- en typfouten. Één typfout kan afbreuk doen aan een goed ontworpen folder. Het bespaart zowel tijd als geld om je ontwerp goed te controleren voordat je ze bij ons laat drukken.
Trustpilot Banner
 • Netjes geholpen toen bleek dat we het verkeerde bestand hadden geaccordeerd: de bestelling was al doorgezet maar kon gewijzigd worden. Heel fijn!

  Karsten Travelstore
 • Wat is drukzo een leuk bedrijf en wat een goede kwaliteit van de petjes. Ze hebben ons gesponsord wat heb ik een leuk contact gehad en wat dachten ze mee om tot een goede oplossing te komen.

  Cliff Neervoort
 • They help you everywhere possible. Good service and a good product. I ordered the environmental friendly flyers and they look great. Will definitely order again.

  Lau

Veelgestelde vragen

Wat kost het om een gevouwen folder te drukken?

Bij Drukzo streven we ernaar om het hele jaar door concurrerende prijzen aan te bieden. De prijzen variëren vanwege factoren als: oplages, materiaal, formaat, type vouw en leveringtijden.

Wat is een gevouwen folder?

Een gevouwen folder is onderdeel van je promotiemateriaal. Net als posters, visitekaartjes, boekjes en vlaggen als advertenties kunnen fungeren. Met folders houd je zowel nieuwe als bestaande klanten op de hoogte te houden van je productaanbiedingen, kortingen of evenementen.

Hoelang duurt het om een gevouwen folder te maken?

We bieden verschillende levertijden voor onze folders. Dit kan variëren van levering binnen één dag tot langer, afhankelijk van de details van de folder en de gekozen leveringtijd. Het duurt echter meestal niet langer dan 7 dagen.

Hoe houd ik het succes van mijn campagne bij?

 • Neem een tijdelijke korting of aanbieding op in je folder. Als je een kortingscode toevoegt, is het achteraf mogelijk om te zien hoe vaak deze gebruikt is.
 • Voeg een QR-code toe die lezers kunnen scannen met hun smartphone of tablet. Je kunt het gebruik volgen en lezers direct naar een specifieke pagina op je website leiden.
 • Houd bij of er een toename is e-mails, telefoontjes of websiteverkeer tijdens je campagne. Stel nieuwe klanten vragen als "waar heeft u ons gevonden?" voor meer informatie.

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?