Nederland

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.5
Flyers maken: gratis online flyers ontwerpen! <br>

Flyers maken: gratis online flyers ontwerpen!

Online flyers ontwerpen? Gebruik ons ruime aanbod aan flyer voorbeelden en flyer designs. Flyers maken was nog nooit zo gemakkelijk en leuk!

Inspiratie opdoen: wat voor templates kan ik kiezen?

Er zijn talloze voorbeelden waaruit je kunt kiezen als het aankomt op ontwerp templates. Voor elk doel en stijl is er een template beschikbaar! Het is simpel: je hoeft alleen maar het soort flyer te zoeken in onze ontwerptool en je kunt aan de slag! Jouw perfecte flyer, hij ligt bijna voor je klaar.

Hoe maak je een effectieve flyer?

Flyers maken en ontwerpen is nog nooit zo makkelijk geweest met Canva! Maak gebruik van onze brede selectie flyer designs. Er zijn verschillende doelen die je kunt bereiken met je flyer ontwerp. Maar wat maakt nu een effectieve flyer?

Flyers ontwerpen met je doel voor ogen

Flyers ontwerpen met je doel voor ogen

Wat is het doel van jouw flyer? Pas je ontwerp hierop aan: kleur, lettertype en positie. Onze flyer ideeën helpen je hierbij!

Flyers maken doe je persoonlijk en passend

Flyers maken doe je persoonlijk en passend

Zorg ervoor dat je doel leidend is in je flyer design. Gebruik passende afbeeldingen, laat je logo stralen en voeg contactgegevens en social media toe!

Materiaalkeuze maakt het verschil

Materiaalkeuze maakt het verschil

Als je jouw flyer ontworpen hebt kies je de gewenste afwerking. Laat je flyer design optimaal tot zijn rechtkomen door de passende materiaalkeuze!

Ben je op zoek naar Flyers (ongevouwen)?

Ben je op zoek naar Flyers (ongevouwen)?

Heb je een kortere boodschap? Deel hem dan uit met flyers!

FAQ

Hoe kan je gratis flyers ontwerpen met Canva?

Flyers ontwerpen kan erg tijdrovend zijn, zeker als je van de ene op de andere ontwerptool over gaat. Met Drukzo was online flyers ontwerpen nog nooit zo makkelijk! We werken samen met Canva om al jouw ontwerpzorgen weg te nemen! Het ontwerpprogramma van Canva, in combinatie met Drukzo's zorgeloze manier van bestellen, maakt de mogelijkheden eindeloos. Duizenden fantastische flyer voorbeelden helpen jou met een gemakkelijke en creatieve start. Kies een flyer design en maak het volledig naar jouw wens!

Hoe maak je een flyer?

De eerste stap is snel gemaakt: scroll door de ontwerptemplates heen, doe voldoende flyer inspiratie op en kies een flyer voorbeeld dat bij jouw bedrijf en/of doel past! Dit is het kleine, creatieve duwtje dat je nodig hebt om de ware ontwerper in jezelf naar boven te halen. Maak jouw flyers nu persoonlijk door de volgende stappen te volgen:
- Voeg het logo en de kleuren van jouw bedrijf toe.
- Beschrijf de belangrijkste informatie met een duidelijk lettertype en passende lettergrootte.
- Geef jouw contactgegevens een goede plek (website, e-mail, telefoonnummer en social media).
- Dubbelcheck je flyer op typefouten en spelfouten.

Waar kan ik de ontwerptemplates voor gebruiken?

Canva x Drukzo biedt een scala aan ontwerptemplates voor ieder bedrijf en iedere gelegenheid waardoor online flyer ontwerpen toegankelijk, makkelijk en leuk is voor iedereen! De opening van een nieuw bedrijf, promotie voor een evenement, de nieuwe collectie of een uitverkoop in de winkel, flyers maken is het antwoord! Weet je nog niet zo goed wat je wil? Geen zorgen! Speur door al de flyer voorbeelden, de ontwerptemplates bieden de ultieme flyer inspiratie voor iedereen!
Kies na het flyer ontwerpen voor passend materiaal en de afwerking om jouw flyer uniek te maken.

Hulp nodig bij het online ontwerpen van flyers?

Stuur gerust een e-mail naar onze klantenservice als je toch nog wat vragen hebt! Als je tijdens het ontwerpen van je flyers via Canva x Drukzo twijfels hebt, mag je direct contact opnemen via onze live-kanalen: telefonisch of via de chat.

Laat je inspireren door de geweldige templates, speciaal voor jouw ontwerp!