Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
  • Supersnelle levering
  • 1000+ Bedrukte producten
  • 5-sterren Klantenservice

Flyers & Folders

Bekijk alle vouwtypes

Kies een type vouw

Opvallen met
Flyer & Folders

NIEUW:
SPOEDPRODUCTIE:
Vóór 10:00 besteld, vandaag nog in huis!

Bestel Flyers

Hulp en inspiratie

Ontwerp het Zelf!

Jouw gloednieuwe ontwerp razendsnel klaar dankzij onze collectie van +100.000 unieke design templates.

Ontwerp nu

Flyers & Folders Drukken.

In vergelijking met andere vormen van promotiemateriaal zijn flyers en gevouwen folders een van de meest kosteneffectieve en praktische marketingtools voor het laten groeien van jouw bedrijf. Er zijn veel voordelen van het gebruik van flyers en gevouwen folders. Allereerst zijn ze goedkoop en gemakkelijk te produceren. Je bent vrij om zo creatief mogelijk te zijn in het maken van het flyerontwerp. Ze zijn ook informatief, geschreven om een specifiek publiek te targeten, eenvoudig te verspreiden en gemakkelijk voor de ontvanger om te onthouden of ergens te bewaren.

Flyers afdrukken met Drukzo kan niet eenvoudiger en goedkoper. Wij produceren hoogwaardige full-colour bedrukking voor verschillende formaten tegen een betaalbare prijs. We kunnen het binnen een paar dagen laten afdrukken en bij je thuis afleveren. We bieden ook gratis flyer-sjablonen die je kunt gebruiken in onze gratis online ontwerp tool voor afdrukken. Daar kun je jouw eigen verbluffende aangepaste ontwerpen voor de flyer maken.

Flyers en folders zijn goedkope advertentiemiddelen, die mensen niet kunnen negeren of over het hoofd zien. Maak gebruik van flyers of leaflets voordat de concurrenten het doen!
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo.

  • 400.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Laagste Prijs Garantie

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten