De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Flyers drukken

Flyers in diverse soorten en maten, maar welke past het beste bij jou?

 • Levering op volgende dag beschikbaar
 • Verkrijgbaar in luxe papiersoorten
 • Beste prijs in Nederland

5000 Standaard Flyers nu voor € 49,95

A5 Flyers, Standaard Glanzend 135gsm

Heb je haast?

Bekijk onze snelste levering

Let op: Wij zijn gewoon open! Doordat onze vervoerders het wat drukker hebben in deze huidige periode van het jaar kan je pakket wat vertraging oplopen. (Meer info)

Kies je type

Het begint allemaal met het juiste materiaal

Standaard

Twijfel je nog? Ga dan voor de standaard flyers. Perfect wit papier tegen de scherpste prijzen.

Bestel nu
Gerecycleerd

Wit papier, gemaakt van 100% gerecycled materiaal. De meest milieuvriendelijke optie.

Bestel nu
Kraft bruin

Ga voor de natuurlijke uitstraling! Het kraft bruine papier is deels gemaakt van gerecycled papierpulp.

Bestel nu
Metallic goud

Ga voor klassiek en opvallend met metallic goud papier. Het geeft jouw flyers een unieke uitstraling. Het papier is 100% chloorvrij geproduceerd.

Bestel nu
Metallic zilver

Kies voor de extravagante professionele uitstraling met metallic zilver papier. Het papier is licht glitterend en voelt glad aan. Het papier is 100% chloorvrij geproduceerd en is de meest stijlvolle optie.

Bestel nu
Metallic wit

Op zoek naar een subtiele manier om op te vallen? Bestel dan de metallic witte flyers. Met een lichtelijk glitter effect is dit de beste manier om stijlvol op te vallen.

Bestel nu
Parelmoer

Bestel flyers van parelmoer papier. Het heeft een zeer dunne parelmoerachtige afwerking die het licht mooi vangt.

Bestel nu
Biologisch afbreekbaar

Op zoek naar iets duurzamers? Kies dan voor het milieuvriendelijke Bio Top papier. Het papier is geproduceerd met 100% groene energie en is biologisch afbreekbaar. Kies uit vijf verschillende papierdiktes.

Bestel nu
Sulfaatkarton

Sulfaatkarton, ook wel beter bekend als ansichtkaarten karton. Het is stevig en net zo helder wit als sneeuw. Hierdoor is dit materiaal ideaal voor langdurige promoties.

Bestel nu

Ben je op zoek naar Folders? Je vindt ze hier

Schud je te veel tekst uit je mouw? Denk aan een vouw! Uitstekend wanneer je extra informatie wilt toevoegen en een flyer niet voldoende is.

Veelgestelde vragen

Wat kosten bedrukte flyers?

Bij Drukzo, streven wij ernaar om het hele jaar door de beste prijzen aan te bieden. Uiteraard zijn de prijzen sterk afhankelijk van: aantallen, materiaal, formaat, afwerkingen en leveropties.

Wat is het beste papiersoort voor flyers?

Voor de meeste doeleinden adviseren we 135 gr papier met een glazende afwerking. Deze flyers zijn iets dikker dan een post-it en laag in kosten, dus ideaal voor promoties met een grote doelgroep.

Hoe lang duurt het om flyers te printen?

We bieden diverse doorlooptijden aan voor onze geprinte flyers. Dit varieert van één tot meerdere dagen levertijd, afhankelijk van de gekozen specificaties en de geselecteerde leveroptie. Over het algemeen duurt het maken en leveren van jouw flyers niet meer dan 5 dagen.

Wat is het beste formaat voor flyers?

Het meest populaire flyer formaat zijn bij uitstek de A5 en de A6. Van deze twee opties is de A5 het meest populair, wat gelijk staat aan een afmeting van 148 x 210 mm. Mocht je meer informatie willen hebben, hier vind je alles wat je moet weten over flyer formaten.

 • Goede kwaliteit flyers en snelle levering.

  Marlene Lee
 • Fijne service zowel telefonisch als in de helpdesk chat. Goede communicatie, status bestelling via de mail. Makkelijk dashboard en verwerken bestelling. De kwaliteit vd flyers meer dan prima!

  RonaH
 • Voor de ijsclubs flyers besteld. In eerste instantie ging het een aantal keren mis net het aanleveren van het bestand. Dit is allemaal keurig en heel snel opgelost door de medewerkers van Drukzo. Resultaat was een prachtige flyer en keurig op tijd.

  Kees Kiestra

#helloprinted

Met veel liefde en aandacht heb jij jouw ontwerp gemaakt of laten ontwerpen, ditzelfde doen wij bij het produceren van jouw flyers. Wij zouden het fantastisch vinden jouw waanzinnige ontwerp op social media te zien. Vergeet ons niet te taggen, gebruik hiervoor de hashtag #helloprinted.

Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or