Het zijn drukke tijden bij onze bezorgdiensten. Help ze een handje door je decemberdrukwerk op tijd te bestellen. Wij wensen je alvast fijne dagen!
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.

Spandoeken

 • Welke (aan)levertijden hebben de spandoeken?

  Spandoeken heb je bij Drukzo razendsnel in huis. Onderstaande levertijden zijn mogelijk voor de spandoeken:

  Next day
  2 werkdagen
  3 werkdagen
  4 werkdagen
  5 werkdagen
  6 werkdagen
  7 werkdagen

  We hebben bij Drukzo meerdere aanlevermoment: 11.30 en 14.30 uur. Weten welk aanlevermoment voor jouw gekozen spandoeken geldt? Kijk hieronder het overzicht:

  Budget spandoek (eenmalig gebruik)
  Budget levering - 11.30 deadline
  Snel- en spoedlevering - 14.30 deadline

  Standaard spandoek
  Budget levering - 11.30 deadline
  Snel- en spoedlevering - 14.30 deadline

  Wind doorlatend: Gaatjesdoek
  Budget levering - 11.30 deadline
  Snellevering - 14.30 deadline

  Blockout (dubbelzijdig full color)
  Budget, standaard en snellevering - 14.30 deadline

  Bovenstaande levertijden gaan in bij ontvangst van een volledige order (betaling en correcte bestanden). Indien de order niet compleet is dan kan de order mogelijk vertraging oplopen.

 • Welk doek moet ik kiezen?

  De spandoeken kunnen gedrukt worden op verschillende doeken. Drukzo heeft verschillende doeken:

  Budget spandoek (eenmalig gebruik)
  Dit spandoek is van lage kwaliteit en voor eenmalig gebruik: uitstekend voor een feestje. Wil je jouw spandoek echter vaker gebruiken, kies dan voor 'Standaard Zeildoek'. Let op: dit spandoek is niet brandwerend.

  Standaard spandoek
  Een spandoek van zeildoek wordt gemaakt van PVC-materiaal. Dit materiaal is erg stevig en zeer geschikt voor buitengebruik. Door de matte coating is de bedrukking helder en scherp.

  Wind doorlatend: Gaatjesdoek
  Een MESH-doek kies je wanneer je spandoek op een locatie komt te hangen waar veel wind is. Door de open structuur vangt het spandoek zelf geen wind waardoor het perfect blijft hangen.

  Blockout (dubbelzijdig full color)
  De blockout spandoeken zijn gemaakt van zwaar (610 grams) ondoorschijnend PVC. Speciaal bedoeld om het doek aan 2 kanten te bedrukken. Uiteraard zijn de spandoeken van Drukzo brandveilig.

 • Hoe weet ik of mijn bestanden goed zijn?

  Niet zeker of jouw bestanden geschikt zijn? Geen probleem! Bij Drukzo controleren we jouw bestanden altijd heel grondig. Je heb twee mogelijkheden bij onze bestandcontrole. Bij de basis bestandscontrole ( die gratis is ) controleren we je bestand op alle zichbare punten:

  Of het formaat correct is (indien niet exact volgens onze opmaakvoorwaarden aangeleverd draait of schaalt ons systeem jouw bestand mogelijk)

 • Hoe worden de spandoeken geproduceerd?

  De spandoeken banners van Drukzo worden geproduceerd in 2 verschillende productietechnieken hieronder vind je de verschillen:

  Latex print
  Latex inkten zijn op waterbasis hebben diepe kleuren en zijn ideal geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Door het gebruim van deze techniek kunnen we jou product de volgende dag leveren als je voor 11.30 uur aanlevert.

  Solvent print
  Solvent inkt staat bekend om zijn diepe kleuren, duurzaamheid en kras bestendigheid. Voor bepaalde producten kiezen we voor deze techniek, namelijk roll-up banners, spandoeken, stickers, bouwhekdoeken, dranghekdoeken, hekwerkbanners, L-banners, mini roll-up banners, tuindoeken, xbanners, xl-doek en zeildoeken. Solvent inkten hebben een iets langere levertijd, wel kan je de producten nog de volgende dag ontvangen als je voor 14.30 uur je bestelling en bestand aanlevert.

 • Hoe vraag ik een offerte aan?

  Wil je een offerte aanvragen, omdat je jouw gewenste product niet kan vinden. Gebruik dan deze link.

  Voordat je een offerte aanvraagt attenderen we je graag op de volgende zaken:
  Afwijkende papiersoorten leiden vaak tot meerprijzen, omdat we deze niet kunnen combineren met onze standaard orders.

  Afwijkende formaten kunnen ook leiden tot meerkosten, maar dit zullen wij altijd proberen te beperken door het mee te nemen in onze standaard productieruns. Bekijk hier ons standaard assortiment.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En profiteer van aanbiedingen en deals!

Drukzo
 • Certificaat Thuiswinkel Waarborg
 • Certificate Ecommerce Europe Trustmark
 • Ideal
 • Paypal
 • master
 • American Express
 • Mastercard
 • Klarna