Nederland

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.5
50% Korting op alle Kerstkaarten!

Kom alvast in kerstsfeer met

50% Korting op alle Kerstkaarten!

Stuur jouw klanten en collega's dit jaar gepersonaliseerde kerstkaarten! Ontwerp jouw kerstkaarten gratis met Canva!

Gepersonaliseerde kerst relatiegeschenken

Vier de feestdagen en bereid je voor op het nieuwe jaar met behulp van relatiegeschenken met je bedrijfslogo of naam. Ideale cadeaus voor in het kerstpakket!

Kerstkaarten met <br> gratis ontwerp

Kerstkaarten met
gratis ontwerp

Kies uit onze templates om in een handomdraai persoonlijke kerstkaarten te maken!

Voor het perfecte Kerstdiner

Het Kerstdiner is een van de meest iconische en meest verheugende momenten van alle feestdagen (min de spruitjes dan). Maak jouw kerstdiner net iets specialer door je serviesgoed en versieringen te personaliseren.

Gepersonaliseerde Kerstversieringen

Kerstverpakkingen en inpakken

Breng iedereen in de kerststemming door feestelijk inpakpapier, kerstverpakkingen óf zelfs kersttape te gebruiken voor al je geschenken!

Veelgestelde vragen

Hoe kies je het beste Eindejaarsgeschenk?

Bij het uitkiezen van kerstcadeaus weten we niet altijd waar we moeten beginnen. We weten dat we een uniek cadeau willen geven dat gedenkwaardig blijft, maar het erg moeilijk zijn om zo'n cadeau te vinden.
Begin bij het begin. Vraag jezelf af; ''wat vindt hij/zij leuk?'', ''wat zijn zijn/haar hobby's?'', of ''wat kunnen ze gebruiken?''. Misschien is de persoon wel je leverancier of een zakenpartner, in dat geval kan bijvoorbeeld een nieuw gepersonaliseerd notitieboekje nuttig zijn. Of misschien hebben ze je wel verteld dat ze moeite hebben met concentreren als ze thuis werken, dan is een gepersonaliseerde koptelefoon wel een optie. Misschien zijn ze gewoon het type dat graag hun brieven up to date wil houden en een gepersonaliseerde schrijfset op prijs stelt?
Vanuit daar stel je de volgende vraag: ''Hoe wil ik ze laten voelen?'' Is het een cadeau die je aan één of een aantal personen gaat geven? Of is het iets wat je aan meerdere mensen gaat geven? Beide zijn belangrijk, maar moeten op een andere manier worden behandeld. De standaardregel om te onthouden is, persoonlijk vs. praktisch, de een bevat een verhaal of een boodschap en de ander is iets nuttigs.
Als je eenmaal hebt gekozen wat de persoon leuk vindt en wat je doel is met het cadeau, kun je jezelf afvragen: ''hoe maak ik mijn kerstcadeau nou echt speciaal? Hier komt personalisatie aan bod. Gepersonaliseerde kerstcadeaus zijn altijd een zekere manier om de ander te laten zien hoeveel je om hen geeft. Dit kan in de vorm van een kleine boodschap, een foto, een naam en zelf met je bedrijfslogo.

Hoe personaliseer ik een kerstcadeau?

Elk cadeau komt in drie stappen: de leveringen, de verpakking en de inhoud (ook wel bekend als het cadeau zelf). Om een cadeau extra gedenkwaardig te maken, moet minstens één van de fasen bijzonder zijn, Maak het cadeau gedenkwaardig door het te verpakking in gepersonaliseerde, bedrukte verpakkingen of in kleurrijke, creatieve enveloppen.
Je kan natuurlijk ook je zakelijke kerstcadeaus persoonlijker maken en een gevoel van saamhorigheid creëeren door een merk of logo op de cadeaus te bedrukken. Voor meer persoonlijke cadeaus kun je een speciale boodschap, moment of foto toevoegen om mensen die je belangrijk vindt te herinneren aan de mooie momenten en ze uit te laten kijken naar de momenten die nog gaan komen.

Hoe snel kan ik mijn kerstcadeaus verwachten?

Dat hangt echt af van wat voor soort cadeau je bestelt, plus welke details en mate van personalisatie er in zit. Meestal duurt de gratis levering 5-6 dagen, maar voor de meeste producten hebben we ook snellere opties, met wat extra kosten.

Welke pakketvervoerders gebruiken jullie?

Onze twee belangrijkste vervoerders zijn UPS of DPD. Ook maken we af en toe gebruik van DHL of onze eigen vervoerders. Het hangt er echt van af welke vervoerder jouw cadeaus het beste bij jou kan afleveren.

Kerst Relatiegeschenken

Kerstcadeaus horen bij kerst. En wat is beter dan het geven van gepersonaliseerde kerstcadeaus? Drukzo heeft alles voor je in huis om gemakkelijk jouw gepersonaliseerde kerstcadeaus te maken. Dus kijk lekker rond en ontdek al onze kerst deals.

Waarom kerst relatiegeschenken geven belangrijk is

Het beste aan het geven van gepersonaliseerde kerstcadeaus, is dat het een token van dankbaarheid aan je klanten, werknemers, en zakenpartners is. Door ze een functioneel cadeau te geven dat waarde aan hun leven zal brengen, krijg je niet alleen langdurige advertentie, maar klanten zullen ook meer geneigd zijn om een aankoop bij je te doen.

In dit blog artikel praten we meer over de psychologie achter het geven van relatiegeschenken en hoe het je bedrijf kan beïnvloeden.

De leukste kerstcadeaus

Het uitkiezen van kerstcadeaus voor vrienden en familie, maar ook kerst relatiegeschenken, kan erg tijdrovend en lastig zijn. Om je te helpen bij het kiezen van het perfecte cadeau voor je klanten hebben wij dit artikel geschreven.

Je zit altijd goed met kerstkaarten. Het schrijven van een gepersonaliseerd bericht laat zien dat je er extra tijd en moeite in hebt gestopt, wat zeker een goede indruk zal achter laten. Gebruik een gepersonaliseerd kerstkaart sjabloon uit onze online design tool om de beste kaarten te maken dit jaar.

Je eigen kerstkaarten maken? Kies een vorm en de hoeveelheid, en kies, afhankelijk van welke indruk je wilt maken, uit budget of luxe kerstkaarten. Plaats je bestelling en upload je ontwerp. Wij zullen er verder voor zorgen dat je jouw kerstkaarten precies zoals gewenst ontvangt. Je kan kerstkaarten voor je vrienden en familie maken, of je kan kerstkaarten voor je klanten, werknemers, en zakenpartners maken.

Bijna iedereen gebruikt kerstversiering, dus het is altijd een goed idee om kerstversiering als relatiegeschenk geven. Maak gepersonaliseerde kerstversiering, zoals kerstballen. Geef je een kerstfeestje? Maak het volledig af met gepersonaliseerde uitnodigingen en menukaarten!

Hoe maak je je eigen gepersonaliseerde kerstcadeaus online

Om je eigen gepersonaliseerde kerstcadeaus te maken kan je een kijkje nemen op deze pagina, bestel vervolgens de producten die je zou wilen, en upload je ontwerp. Zo gemakkelijk is het! Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat jouw kerstdrukwerk precies zoals je zou willen gedrukt wordt, en dat je ze zo snel mogelijk ontvangt.

Nog niet zeker over welke gepersonaliseerde kerstcadeaus moet geven? Met de adventkalender zit je altijd goed! Lees dit artikel om je te laten inspireren!