De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

DIN L Folder Formaat

Alles over
DIN L Folders

Wat voor soort folder is het DIN L formaat?

DIN L Folders hebben een afmeting van 99 x 210 mm en zijn alleen verticaal verkrijgbaar. Dit betekent dat je ontwerp verticaal moet zijn om het meeste uit je folders te halen. DIN staat voor Duitse Industrie Norm. Het wordt in Duitsland gebruikt om papier grootte aan te duiden. Dit formaat is smaller maar wel langer dan het A6 formaat. Het is een-derde van een A4 formaat.

DIN L Folder afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: DIN L Folder
Afmetingen in millimeters: 99 x 210 mm
Afmetingen in centimeters: 9.9 x 21 cm
Afmetingen in inches: 3.9 x 8.3 in

Bedrukte
Gevouwen Folders

Druk voordeelig Gevouwen Folders om
jouw bedrijf of evenement te boosten!

Bestel DIN L Folders

Wanneer gebruik ik DIN L Gevouwen Folders?

Dit folder formaat wordt voornamelijk gebruikt voor buiten promotie, zoals het adverteren van nieuwe credit cards, restaurant menus, en soortgelijk. Ondanks de verticale oriëntatie van deze folders kan je nogsteeds genoeg tekst kwijt. Je kan bijvoorbeeld een inspirerend bericht toe voegen waarmee je de oprechtheid van je merk laat zien. Je kan ook de geschiedenis van je bedrijf of wat producten en diensten die je aanbied kwijt.

Deze folders zijn groot genoeg om op te vallen en klein genoeg om gemakkelijk uit de delen. Ontvangers van je folders kunnen het gemakkelijk bij zich houden. Hierdoor is de kans groter dat ze het zullen lezen wanneer ze daar tijd voor hebben, in plaats van dat ze het meteen weggooien.

Je kan uit verschillende vouwen kiezen, zoals de wikkelvouw, de zigzagvouw, de enkelvouw, of ongevouwen. De DIN L zigzagvouw folder kan meer informatie kwijt en heeft genoeg ruimte voor een uitgebreid ontwerp. Het is ideaal voor op een beurs, de vouwen zorgen voor een structuur waarmee je de informatie effectief kan opdelen. Een enkelvouw DIN L folder kan je gebruiken voor veel tekst en drukkere designs. Dit soort folder kan gebruikt worden om additionele documenten bij elkaar te houden, als een soort map.

Print resolutie voor DIN L folders

Om de beste resolutie voor je DIN L folders te krijgen is het belangrijk dat je de resolutie 99 x 210 mm met 300 dpi aanhoudt. Vergeet niet om afloop toe te voegen, wat zal voorkomen dat je je ontwerp met witte randen ontvangt. Een afloop van 3 mm rond alle zijdes van je ontwerp is voldoende. Dit kan je makkeijk toe voegen in InDesign met de afloop tool, in Photoshop moet je dit handmatig doen. Je kan onze gratis sjablonen gebruiken op de product pagina van het product dat je bestelt om duidelijk te zien waar je afloop moet toe voegen.
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Dit jaar ons jubileum feest en voor het… Elmo 23.07.2021

Dit jaar ons jubileum feest en voor het zesde jaar op rij een vlag besteld. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over de service en kwaliteit van Drukzo, goede communicatie en snelle levering voor een nette prijs. Quinten heeft mij enorm geholpen en er voor gezorgd dat ondanks wat kleine problemen de vlag toch op tijd geleverd kan worden. Ik maak elk jaar traditioneel een vlag met oldschool paint, waardoor de kwaliteit en de resolutie enorm laag zijn en het aangeleverde bestand vaak niet meer dan 200kb is, dat Drukzo er nog zo'n mooie vlag van kan maken blijft voor ons verbazingwekkend. Wij hopen in de toekomst nog vele mooie vlaggen bij jullie te mogen bestellen en hopen dat jullie je elk jaar nog steeds bescheuren over onze bizarre ontwerpen en namen van ons Norg avontuur. Bedankt voor de mooie jaren, Groeten Team Norg.

Ik ben zeer tevreden over de Marion Smith 23.07.2021

Ik ben zeer tevreden over de hulpvaardigheid die ik heb ontvangen. Ik moest snel een bestelling in orde maken. Er waren voor mij een aantal onduidelijkheden. Die onduidelijkheden werden stapsgewijs met me doorgenomen met zeer veel geduld. (ik heb zelf minder geduld) Fijn dat het zo kon en ik geef mijn ervaring graag door.

Geweldige service en kwaliteit Maaike Van Der Veen - de Breed 21.07.2021

Ik bestel veel marketing materiaal bij Drukzo, al jaren. Ik ben super tevreden over de service en de kwaliteit. Ik had nu per ongeluk iets enkel bedrukt besteld terwijl het dubbel bedrukt moest zijn, dit werd opgepikt door Quinten Bauwens en dus niet zomaar voor lief genomen en gedrukt. Dat is super fijn, want aan enkele bedrukking had ik in dit geval niks gehad! Het is opgelost zonder enige moeite of bijbetaling. Geweldig! Bedankt Quinten & Drukzo!

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?