Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Alles voor een goede ervaring!

Tegenwoordig kun je bijna alles online bestellen. Een nieuw paar sneakers heb je de volgende dag al in huis! Toch is het fijn als je bij het bestellen wat hulp krijgt. Bij Drukzo krijg je alle hulp die je nodig hebt. De klantervaring bepaalt of een klant tevreden is en daarom zetten wij deze centraal. Zo is alles zonder moeite, zo geregeld!

Alles duidelijk

In het bestelproces staan we altijd voor je klaar. Nieuwe klanten die visitekaartjes bestellen of een organisatie die haar evenement wil promoten; alle vragen worden zo goed mogelijk beantwoord. Naar aanleiding van het Rotterdam Photo Festival spraken we met Marcel, organisator van het evenement: ”De communicatie met Drukzo verliep soepel en duidelijk. De vragen die wij hadden werden goed en adequaat beantwoord.”

Het is soms moeilijk om goed in te beelden wat je precies bestelt. Een spandoek van vijf bij vijf meter ziet er op een beeldscherm toch anders uit! Daar kunnen we je altijd bij helpen, als het nodig is. “Wij hadden gelukkig al een vrij duidelijk beeld van de producten van eerdere ervaringen. Het opzetten en afbreken van de producten ging weer soepel en ook de kwaliteit was goed. Zoals verwacht, eigenlijk!”, vervolgt Marcel.

Persoonlijke hulp

Kwaliteit is belangrijk, zeker voor een evenement als een fotofestival. Onscherpe afbeeldingen moet je kunnen voorkomen – en daar helpt Drukzo je bij! “Drukzo hielp ons ook met de bestelling. De site is niet altijd berekend op grote afname, maar met een offerte was dit opgelost.”

“We hebben vanuit ons gezien een fijne samenwerking gehad”, sluit Marcel af. Belangrijk, want het is het eindresultaat dat telt. Onze customer service is er altijd om je door het bestelproces te helpen, maar de producten zijn het eindresultaat. “We hebben jullie zelfs aangeraden bij de deelnemende fotografen”. Daar doen we het voor! Zonder moeite, zo geregeld.

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?