Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Onze Team & Cultuur

Bij Drukzo werken we met circa 150 teamgenoten met allemaal verschillende achtergronden. Allemaal met liefde voor het vak, passie voor uitdagingen en expertise. We doen alles samen om te groeien en een mooi platform te ontwikkelen. Onderweg zijn we vrienden geworden. Samen met onze collega's, klanten en partners lossen we problemen op en grijpen we kansen met beide handen aan. Persoonlijk, met aandacht en door altijd beschikbaar te zijn. De manier waarop een samenwerking hoort te werken.

"Ons bedrijf komt voort uit ons DNA. Onderdeel van ons DNA zijn onze 9 unieke kernwaarden. Je voelt en ziet deze kernwaarden in alles wat we doen."

Show Flammable Passion

Ondernemers, je kent er vast wel één persoonlijk. Zo eentje waar het vlammetje altijd aan staat. Dat is wat wij gemeen hebben: Die passie. Die ongelofelijke drive om dag in, dag uit te werken om je bedrijf tot een waanzinnige hoogte te laten groeien. Die passie, die is voelbaar in alles wat we doen. Dat doen we samen met onze partners en zo wordt het vlammetje steeds groter.

Act Energetic, Powerful & Fast

Soms moeten dingen gewoon sneller. Een idee, een nieuw product of een nieuw systeem: als de bliksem. We houden van nieuwe dingen. Dus ontwikkelen we vol energie en met volle kracht de beste oplossingen voor onze klanten en partners. Op een poster in ons kantoor staan twee quotes: "Move fast and break things" en "The longer it takes to develop, the less likely it is to launch". En zo is het.

Do it together

Dromen waarmaken is leuker als je het samen doet. Dat is precies hoe we het bij Drukzo doen. We denken niet aan onszelf maar helpen het team. We maken keuzes die het best zijn voor Drukzo en het team. We hebben een positieve houding en behandelen we elkaar gelijk op elk niveau. Oh en we spreken Engels, omdat "Do it Together" ook betekent dat we in dezelfde taal communiceren.

Be Hungry

We hebben altijd honger. Honger naar een nieuw business model, een radicale verandering, een innovatief product of de uitbreiding naar een nieuw land. We willen altijd meer. Noem het nieuwsgierigheid, net als een klein jongetje. We houden van mensen die telkens vragen "Maar waarom?", "Waarom is de zon oranje, pap?". We stellen meer vragen dan jonge kinderen en zo zou iedereen dat moeten doen! Vandaar onze honger. En dan bedoelen we natuurlijk niet honger naar de lunch van Juffrouw Jannie - maar een niet te stillen honger naar kennis, een honger naar meer!

Solve it

Wij geloven dat je een probleem het beste kunt oplossen door het simpelweg te doen. Wacht niet op anderen, maar los het probleem op. Of het nu gaat om kleine en simpele problemen of complexe, grote problemen. Soms vragen de grootste problemen om de simpelste oplossing - als je deze maar wilt zien! Bij ons verwachten we dat iedereen problemen kan oplossen en oplossingsgericht denkt. Of het nu gaat om een probleem van een van onze klanten of het opruimen van rotzooi op ons kantoor. Los het op...

Begin it to win it

We zijn soms net een sportteam. En dan bedoelen we niet zo'n vriendenteam wat enkel meedoet voor de derde helft. We spelen in de champions League en we willen 'm winnen ook! We houden van gouden medailles en weten dat je zult moeten zweten om deze te winnen. We haten verliezen. Of het nu gaat om zaken doen of om onze funky friday tafeltennis wedstrijd. Als we eraan beginnen, willen we ook winnen en het liefst werken we met mensen die er ook zo over denken.

Do what you promise

We maken fouten, maar we houden ons altijd aan onze beloftes. We zijn ook maar mens en net als iedereen maken wij wel eens fouten. Accepteer het en ga door. Als we iets beloven, dan maken we de belofte waar. Altijd! Dat is een belofte naar onze collega's, onze partners en onze klanten!

Enjoy the ride

We zitten in een achtbaan die op het punt staat te vertrekken. We houden van achtbanen. We houden van de adrenaline, het onverwachte en de snelheid. En we houden ervan als we een piek bereiken. Geniet van deze momenten en vier elke bereikte milestone. We nemen het principe "work hard, play hard" erg serieus. Geniet samen met ons van de rit.

Design yourself

De wereld om ons heen verandert sneller dan je verwacht. Dat is zeker waar binnen ons bedrijf. We geloven dat, het hebben van de beste mensen, het onderscheid tussen goede en geweldige bedrijven maakt. En mensen blijven alleen de beste als ze zichzelf blijven ontwikkelen. Daarom moedigen wij elke vorm van ontwikkeling aan. Bij Drukzo delen we allemaal de waarde dat we elke dag een beetje beter willen worden. We weten dat we moeten veranderen om hetzelfde te blijven en dat we nog meer moeten investeren om beter te worden. We noemen dat Design Yourself.

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?