De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.6
COVID-19 Update: Je kunt bij ons gewoon terecht voor al je drukwerk! Door de grote druk op de vervoerders kan uw pakket vertraging oplopen. (Meer info)

Carré Large Folder Formaat

Alles over
Carré Large Folders

Wat voor soort folder is het Carré Large formaat?

Carré Large folders hebben een afmeting van 210 x 210 mm en worden vaak voor buitenpromoties gebruikt. Als het grootste formaat in de Carré folder serie, heeft de Carré L genoeg ruimte voor een creatief bericht en ontwerp. Je kan je folders écht laten opvallen met een interessant verhaal en aandachtsgrijpend design.

Carré Large Folder afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier Formaat: Carré Large Folder
Afmetingen in millimeters: 210 x 210 mm
Afmetingen in centimeters: 21 x 21 cm
Afmetingen in inches: 8.27 x 8.27 in

Bedrukte
Gevouwen Folders

Druk voordeelig Gevouwen Folders om
jouw bedrijf of evenement te boosten!

Bestel Carré L Folders

Wanneer gebruik ik Carré Large Gevouwen Folders?

Carré Large folders zijn ideaal promotiemateriaal als je gebruik wilt maken van sterke ontwerpen om meer over je merk te vertellen. Als je bijvoorbeeld de producten die jouw merk aanbied wilt laten zien, kan je met deze folders gemakkelijk een gedetailleerde foto en tekst kwijt.

Dit formaat is makkelijk mee te nemen, maar is tegelijkertijd groot genoeg om op te vallen vanaf een afstandje. Je kan ze zelfs op je beursstand bij vakbeurzen plaatsen, zodat mensen er gemakkelijk doorheen kunnen kijken.

Er zijn verschillende manieren waarop je folders gevouwen kunnen worden. Zo heb je de enkelvouw, de zigzagvouw, en de wikkelvouw. Met de enkelvouw wordt het papier maar één keer gevouwen waardoor er vier zijdes ontstaan. Met de zigzagvouw wordt het papier 2 keer gevouwen, in tegengestelde richtingen waardoor er een 'Z' vorm ontstaat. Een wikkelvouw wordt ook twee keer gevouwen, maar dan in dezelfde richting waardoor de zijdes in elkaar vallen.

Print resolutie voor Carré Large Folders

Voor hoge kwaliteit folders is het belangrijk dat je de resolutie van 210 x 210 mm met 300 dpi aanhoudt. Het is ook belangrijk om een afloop van 3 mm toe te voegen om te voorkomen dat er tijdens het snij process lelijke witte randen ontstaan. Dit kan je makkelijk doen in InDesign met de ingebouwde afloop tool. In Photoshop moet je dit handmatig doen. Niet zeker of je het wel op de goede manier hebt toegevoegd? Gebruik onze gratis sjablonen op de product pagina van het product dat je wilt bestellen.

Ontwerp het Zelf!

Jouw gloednieuwe ontwerp is razendsnel klaar dankzij onze collectie van +100.000 unieke design templates.

Ontwerp nu
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Top producten, website & klantenservice Susanne 8.07.2020

Erg tevreden over Drukzo! Al een aantal bestellingen bij ze geplaatst over de afgelopen jaren heen en iedere keer heel netjes gemaakt en afgeleverd. De website is overzichtelijk & de klantenservice chat staat direct voor je klaar bij enige onduidelijkheid. Ik ben blij!

Laat niets te wensen over Daniel Zollinger 6.07.2020

Eenvoudige tool voor eigen opmaak, prima kwaliteit drukwerk, stevige verpakking voor verzending en zeer acceptabele prijs. Niets op aan te merken !

Professionele uitstraling met logo bord Andrea Philippi 30.06.2020

Afdruk is heel mooi geworden en ziet er zeer professioneel uit. Levertijd top, service en advies ook! Voor herhaling vatbaar.