De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Carré Large Folder Formaat

Alles over
Carré Large Folders

Wat voor soort folder is het Carré Large formaat?

Carré Large folders hebben een afmeting van 210 x 210 mm en worden vaak voor buitenpromoties gebruikt. Als het grootste formaat in de Carré folder serie, heeft de Carré L genoeg ruimte voor een creatief bericht en ontwerp. Je kan je folders écht laten opvallen met een interessant verhaal en aandachtsgrijpend design.

Carré Large Folder afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier Formaat: Carré Large Folder
Afmetingen in millimeters: 210 x 210 mm
Afmetingen in centimeters: 21 x 21 cm
Afmetingen in inches: 8.27 x 8.27 in

Bedrukte
Gevouwen Folders

Druk voordeelig Gevouwen Folders om
jouw bedrijf of evenement te boosten!

Bestel Carré L Folders

Wanneer gebruik ik Carré Large Gevouwen Folders?

Carré Large folders zijn ideaal promotiemateriaal als je gebruik wilt maken van sterke ontwerpen om meer over je merk te vertellen. Als je bijvoorbeeld de producten die jouw merk aanbied wilt laten zien, kan je met deze folders gemakkelijk een gedetailleerde foto en tekst kwijt.

Dit formaat is makkelijk mee te nemen, maar is tegelijkertijd groot genoeg om op te vallen vanaf een afstandje. Je kan ze zelfs op je beursstand bij vakbeurzen plaatsen, zodat mensen er gemakkelijk doorheen kunnen kijken.

Er zijn verschillende manieren waarop je folders gevouwen kunnen worden. Zo heb je de enkelvouw, de zigzagvouw, en de wikkelvouw. Met de enkelvouw wordt het papier maar één keer gevouwen waardoor er vier zijdes ontstaan. Met de zigzagvouw wordt het papier 2 keer gevouwen, in tegengestelde richtingen waardoor er een 'Z' vorm ontstaat. Een wikkelvouw wordt ook twee keer gevouwen, maar dan in dezelfde richting waardoor de zijdes in elkaar vallen.

Print resolutie voor Carré Large Folders

Voor hoge kwaliteit folders is het belangrijk dat je de resolutie van 210 x 210 mm met 300 dpi aanhoudt. Het is ook belangrijk om een afloop van 3 mm toe te voegen om te voorkomen dat er tijdens het snij process lelijke witte randen ontstaan. Dit kan je makkelijk doen in InDesign met de ingebouwde afloop tool. In Photoshop moet je dit handmatig doen. Niet zeker of je het wel op de goede manier hebt toegevoegd? Gebruik onze gratis sjablonen op de product pagina van het product dat je wilt bestellen.
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

super super happy Wonderland by Alicja 28.07.2021

super super happy het is niet alleen te duur, maar klantenservice is ook altijd vriendelijk. sinds 4 jaar bestellen we onze producten via Drukzo en zijn nog niet teleurgesteld. :))

Dit jaar ons jubileum feest en voor het… Elmo 23.07.2021

Dit jaar ons jubileum feest en voor het zesde jaar op rij een vlag besteld. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over de service en kwaliteit van Drukzo, goede communicatie en snelle levering voor een nette prijs. Quinten heeft mij enorm geholpen en er voor gezorgd dat ondanks wat kleine problemen de vlag toch op tijd geleverd kan worden. Ik maak elk jaar traditioneel een vlag met oldschool paint, waardoor de kwaliteit en de resolutie enorm laag zijn en het aangeleverde bestand vaak niet meer dan 200kb is, dat Drukzo er nog zo'n mooie vlag van kan maken blijft voor ons verbazingwekkend. Wij hopen in de toekomst nog vele mooie vlaggen bij jullie te mogen bestellen en hopen dat jullie je elk jaar nog steeds bescheuren over onze bizarre ontwerpen en namen van ons Norg avontuur. Bedankt voor de mooie jaren, Groeten Team Norg.

Ik ben zeer tevreden over de Marion Smith 23.07.2021

Ik ben zeer tevreden over de hulpvaardigheid die ik heb ontvangen. Ik moest snel een bestelling in orde maken. Er waren voor mij een aantal onduidelijkheden. Die onduidelijkheden werden stapsgewijs met me doorgenomen met zeer veel geduld. (ik heb zelf minder geduld) Fijn dat het zo kon en ik geef mijn ervaring graag door.

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?