De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
400,000+ happy customers 400.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
9.1

Carre L Flyer Formaat

Alles over
Carre L Flyers

Wat voor soort flyer is het Carre L formaat?

Carre L flyers hebben een afmeting van 210 x 210 mm en zijn daarmee het grootst van de drie Carre of Vierkante flyer formaten. Het is even wijd als een A4 formaat, maar iets korter. Net zoals de andere Carre flyers is het een goede optie om je producten mee te promoten.

Carre L Flyer afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: Carre L Flyer
Afmetingen in millimeters: 210 x 210 mm
Afmetingen in centimeters: 21 x 21 cm
Afmetingen in inches: 8.2 x 8.2 in

Opvallen met
Flyer & Folders

Print affordable flyers to boost your business or event!

Bestel Flyers

Wanneer gebruik ik Carre L Flyers?

Het grote formaat van de vierkante Carre L flyers bieden meer ruimte voor een creatief design en text, waardoor je een design kan gebruiken dat perfect bij jouw promotie past. Door genoeg ruimte voor tekst kan je met dit formaat effectief jouw bericht verspreiden.

Hoewel het formaat niet in je zak zal passen, maakt de ruimte die je daarvoor terug krijgt het goed. Grotere designs en teksten zijn namelijk opvallender dan kleine tekst, waardoor mensen sneller geïnteresseerd in jouw promotie materiaal zullen zijn. Je kan bijvoorbeeld de bestsellers van jouw bedrijf erop drukken, of misschien zelfs uitdelen tijdens een sales pitch.

Net zoals onze Carre S en M flyers hebben we dit formaat in een dunne, medium, standaard, en dikke papierdikte, wat extra dimensie aan je flyer zal geven. Ze zijn ook verkrijgbaar in een glanzende, matte, en beschrijfbare afwerking. Ze kunnen alleen op één kant bedrukt worden en net zoals posters opgehangen worden.

Met al deze geweldige aspecten is dit het ideale formaat voor je promotie materiaal. Ze zorgen voor een ideaal medium om jouw merk en jouw top producten te promoten, voor het effectief verhogen van merkbekendheid.

Print resolutie voor Carre L Flyers

Voor een goede kwaliteit afbeelding op je Carre L flyer, is het noodzakelijk om een resolutie van 210 x 210 mm aan te houden en een afloop van 3 mm om alle randen aan te brengen, om te voorkomen dat je jouw drukwerk geleverd krijgt met een witte rand om het ontwerp. InDesign heeft een makkelijk te gebruiken tool waarmee je afloop kan aanbrengen. Photoshop is daarintegen wat lastiger, hierin moet je het handmatig aanbrengen. Als je niet zeker weet hoe je dit moet doen kan je onze gratis sjablonen gebruiken op de product pagina van het product waar je interesse in hebt.

Ontwerp het Zelf!

Jouw gloednieuwe ontwerp is razendsnel klaar dankzij onze collectie van +100.000 unieke design templates.

Ontwerp nu
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Nu twee keer gebruikt en ontvangen wat… Henri Van den Bosch 1.12.2019

Nu twee keer gebruikt en ontvangen wat ik in gedachten had.

Heel tevreden Loran 30.11.2019

Na mijn vorige bestelling meer dan een jaar geleden werd het tijd voor nieuwe visitekaartjes. Een nieuw ontwerp aan een goede prijs en hup de bestelling werd gedaan. Na de bestelling kreeg ik een mailtje van Majorie om te melden dat er iets fout gegaan was met de bestelling. Na enkele mailtjes heeft zij het probleem voor mij volledig opgelost. Dank je wel Majorie en DrukZo voor de goede service!

Goede klantenservice, topkwaliteit drukwerk Marian 29.11.2019

Echt hele fijne klantenservice. Alles wordt meteen voor je geregeld zelfs als je zelf niet de juiste bestanden hebt aangeleverd! Drukwerk ook altijd erg mooi. Als ik dan nog een punt van kritiek heb, is het dat de levertijden altijd iets langer zijn. Maar daar kun je rekening mee houden!