0

Nederland

Oostenrijk Oostenrijk
België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Denemarken Denemarken
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Polen Polen
Portugal Portugal
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Onze editor

 • 1. Kies je afmetingen en formaat

  Wil je een andere afmeting of vorm? Je kunt dit nog wijzigen in de editor.

 • 2. Upload je foto's

  Kies de foto die je wilt afdrukken. Je kunt ook meerdere foto's uploaden en een fotocollage maken!

 • 3. Bewerk je foto of collage

  Maak je foto nog mooier! Voeg een filter of tekst toe, verander je achtergrond of plaats je foto in een vorm.

 • 4. Rond je bestelling af

  Bekijk het voorbeeld, ben je tevreden? Rond de bestelling af en binnenkort geniet jij van je foto product!

FAQ

Wat is een canvas met lijst precies? En waar kan ik het voor gebruiken?

Foto's op canvas zijn een van de meest verkochte producten in ons assortiment en zijn erg populair als muurdecoratie. Dit canvas wordt standaard geleverd met een zwart houten frame met een dikte van 18 mm.

Canvas is een doek met een print naar eigen keuze. De stof is gespannen op een houten frame die eenvoudig aan de muur te hangen is met behulp van de meegeleverde ophangset.

Welke foto's raden jullie mij aan om te selecteren?

Kies foto's van momenten die je wilt onthouden! Je zult hier vaak naar kijken, dus probeer er een paar te kiezen die herinneringen zullen oproepen die je doen glimlachen. Voor het beste resultaat selecteer je foto's van hoge kwaliteit. Heb je twijfels? Ons klantenservice team helpt je graag verder! Als de foto van lage kwaliteit is, nemen we contact met je op en communiceren we dit om samen tot een passende oplossing te komen.

Welk type bestanden kan ik uploaden?

Je kunt afbeeldingen uploaden die een JPG en PNG bestand zijn. PDF is niet mogelijk. Als jij je foto in een pdf hebt, neem dan contact op met ons klantenservice team. Ze helpen je graag bij het converteren naar JPG of PNG.

Moet ik iets aan mijn foto's toevoegen om ze drukklaar te maken?

Je hoeft niets anders toe te voegen dan je mooie foto('s)! We houden er al rekening mee dat er een mogelijkheid is om afwijking te snijden wanneer je bestelling wordt geproduceerd. Binnen de editor voegen we automatisch een witte lijn toe om je foto heen om dit te voorkomen! In de printwereld noemen we dit afloop. Aangezien wij dit voor je regelen, heb jij er geen omkijken meer naar!

Zullen de kleuren op mijn afgedrukte foto's er net zo uitzien als de kleuren op mijn beeldscherm?

Een digitale foto zal er altijd anders uitzien dan een afgedrukte foto. Dit komt omdat de kleuren zich in een andere kleurmodus bevinden, wat betekent dat ze anders worden verwerkt. Foto's die met een telefoon of camera zijn gemaakt, worden gemaakt met de kleurmodus RGB en is niet de aanbevolen modus om af te drukken, omdat ze de neiging hebben erg donker af te drukken. Om deze reden zetten wij je RGB bestanden om naar de kleurmodus CMYK. Printers maken ook gebruik van CMYK kleuren. Hierbij worden de kleuren met elkaar gemengd om een gewenste toon te bereiken, wat een nauwkeuriger eindresultaat oplevert! Hierdoor zullen de tinten nooit 100% gelijk zijn aan een eerdere bestelling en kan er altijd een kleurverschil van 10% optreden.

Kan ik een collage maken met meerdere foto's in de editor?

Ja, dat kan! We hebben zelfs een optie waarmee je kunt kiezen uit verschillende lay-outs voor je collage.

Kan ik tekst aan mijn foto's toevoegen?

Ja, dat kan! We bieden deze optie aan in onze editor. Je klikt op het menu (de drie puntjes) selecteert 'tekst toevoegen', je typt de gewenste tekst en selecteert het lettertype. Het lettertype dat je selecteert, is het lettertype waarin je tekst wordt afgedrukt.

Kan ik de afbeelding die ik in eerste instantie heb gekozen wijzigen voor een andere in de editor?

Ja! Als je een foto selecteert, kun je deze verwijderen en een nieuwe toevoegen. Heb je meerdere foto's toegevoegd en wil je een nieuw project starten? Ga naar het overzicht van projecten, selecteer het project die je wilt verwijderen en klik op verwijderen. Zo begin je weer opnieuw.

Kan ik een canvas zonder lijst bestellen?

Ja, dat kan! We bieden ook een canvas aan zonder lijst eromheen, deze vind je op deze pagina.

Welke productietechnieken worden gebruikt voor dit product?

Voor de productie van jouw Canvas met lijst maken we gebruik van latex print: Dit gebeurd met een grote printer die canvas bedrukt met geurloze latex inkt. Latex inkt is duurzaam en kras bestendig.

Hoe maak ik mijn canvas schoon?

Om je canvas schoon te maken zonder je mooie foto te beschadigen, is het belangrijk om altijd zorgvuldig schoon te maken. Vermijd te hard drukken, roekeloze bewegingen of harde schoonmaak materialen te gebruiken die het oppervlak kunnen beschadigen. Om je canvas schoon te maken kun je het afstoffen met een zachte doek, vochtige doek of plumeau. Hoewel je voorzichtig moet zijn, is het van belang om je canvas van tijd tot tijd schoon te maken. Een canvas bedekt met stof zal de kleuren dempen en de foto niet zo levendig weergeven als dat het in werkelijkheid is!

Welke vervoerders gebruiken jullie voor de bezorging?

Voor de bezorging maken we gebruik van meerdere vervoerders. Voor de hoogste betrouwbaarheid maken we in de meeste gevallen gebruik van PostNL, UPS of DPD. Andere vervoerders zijn DHL of zelfs onze eigen koeriersdienst. Welke vervoerder gebruikt wordt hangt af van het product, afmeting, snelheid, productie en hoeveelheid.

Canvas met lijst

Breng warmte en stijl in je huis door je favoriete herinneringen ingelijst op te hangen! Vrolijk je hal, woonkamer, slaapkamer of keuken op met een canvas met lijst. Laat je canvas zweven en creëer extra diepte dankzij de lijst! De houten lijst is 18 mm dik, wat perfect is om je foto's in te laten zien. Er wordt een zaagtand ophangsysteem meegeleverd, zodat jij je foto's meteen kunt ophangen! Kies de maat die het beste bij jouw ruimte past en bestel vandaag nog.

Kleuren: Zwart

€ 83,48 incl. BTW
€ 68,99 excl. BTW

Verwachte levering: zaterdag, 3 december 2022

Kleuren

Vorm

Formaat