De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

C6 Envelop Formaat

Alles over het
C6 Envelop Formaat

Wat voor soort envelop is het C6 formaat?

C6 enveloppen hebben een formaat van 114 x 162 mm en zijn een van de meest bekende envelop formaten. Ze zijn relatief klein, er past een doormidden gevouwen A5 papier in, of een A4 formaat 4x gevouwen. Deze enveloppen zijn redelijk goedkoop en bieden een compact oppervlakte voor een ontwerp en tekst.

C6 Envelop afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: C6 Envelop
Afmetingen in millimeters: 162 x 114 mm
Afmetingen in centimeters: 16.2 x 11.4 cm
Afmetingen in inches: 6.38 x 4.49 in

Stuur jouw bericht in stijl

Laat iedereen weten van wie de brieven komen!

Bestel C6 Enveloppen

Wanneer gebruik ik C6 Enveloppen?

Dankzij hun formaat zijn deze enveloppen handig voor een aantal marketing doelen. Je kan ze gebruiken om uitnodigingen te versturen of doe er A5 flyers en ander klein promotie materiaal in. Door zulk promotiemateriaal in een envelop te doen straal je professionaliteit uit. Door de enveloppen ook nog te bedrukken met jouw logo en ontwerp zet je jezelf pas écht voor je competitie.

Het geven van een flyer in een bedrukte envelop bied meer functionaliteit dan het geven van een flyer op zich. Haal hier zoveel mogelijk voordeel uit. Wij zien het als een manier om je offline marketing materialen in één plek te verzamelen. Het C6 formaat envelop is ook perfect om gepersonaliseerd promotiemateriaal, zoals wenskaarten of kortingscoupons, te sturen naar je klanten.

Bij Drukzo hebben we een ruim assortiment aan enveloppen voor elke situatie en elk budget. Of het nou een luchtkussen envelop, gekleurde envelop, of standaard envelop is, wij hebben alles wat je nodig hebt om je marketing doelen mee te behalen. Gepersonaliseerde C6 enveloppen zijn verkrijgbaar als standaard enveloppen, waarbij je kan kiezen voor een venster waardoor het adres en de naam te zien is van de ontvanger. Je kan ook voor full colour, onbedrukte, gekleurde, metallic, en pantone kleur enveloppen gaan. Je kan ook kiezen tussen een gegomde plakrand wilt of een zelfklevende plakrand.

C6 enveloppen zijn over het algemeen het ideale formaat om als onderdeel van je marketing campagne te gebruiken. Je kan er waardebonnen, flyers of persoonlijke wenskaarten in versturen.

Print resolutie voor C6 Enveloppen

Voor een duidelijke afbeelding van C6 formaat is het belangrijk dat je de juiste resolutie gebruikt. Voor dit formaat is dat 162 x 114 mm met 300 dpi. Met deze instellingen krijg je het beste resultaat. Vergeet niet om afloop toe te voegen om witte randen om je ontwerp te voorkomen. Niet zeker hoe je dit toe moet voegen? InDesign heeft een ingebouwde tool waarmee je het gemakkelijk toe kan voegen, in Photoshop moet je dit handmatig doen. Om je hierbij te helpen hebben wij gratis templates die je kan vinden op de product pagina van het product dat je wilt bestellen.
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Snelle en goede service. Danika Streppel 29.07.2021

Snelle en goede service. Goede kwaliteit en zeker niet duur. Klantenservice reageert ook snel en helpt. Kreeg een beschadigde plaat thuis, direct de volgende dag een nieuwe plaat binnen.!

super super happy Wonderland by Alicja 28.07.2021

super super happy het is niet alleen te duur, maar klantenservice is ook altijd vriendelijk. sinds 4 jaar bestellen we onze producten via Drukzo en zijn nog niet teleurgesteld. :))

Dit jaar ons jubileum feest en voor het… Elmo 23.07.2021

Dit jaar ons jubileum feest en voor het zesde jaar op rij een vlag besteld. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over de service en kwaliteit van Drukzo, goede communicatie en snelle levering voor een nette prijs. Quinten heeft mij enorm geholpen en er voor gezorgd dat ondanks wat kleine problemen de vlag toch op tijd geleverd kan worden. Ik maak elk jaar traditioneel een vlag met oldschool paint, waardoor de kwaliteit en de resolutie enorm laag zijn en het aangeleverde bestand vaak niet meer dan 200kb is, dat Drukzo er nog zo'n mooie vlag van kan maken blijft voor ons verbazingwekkend. Wij hopen in de toekomst nog vele mooie vlaggen bij jullie te mogen bestellen en hopen dat jullie je elk jaar nog steeds bescheuren over onze bizarre ontwerpen en namen van ons Norg avontuur. Bedankt voor de mooie jaren, Groeten Team Norg.

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?