Nederland

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.5

C6 Envelop Formaat

Alles over het <br> C6 Envelop Formaat

Alles over het
C6 Envelop Formaat

Wat voor soort envelop is het C6 formaat?

C6 enveloppen hebben een formaat van 114 x 162 mm en zijn een van de meest bekende envelop formaten. Ze zijn relatief klein, er past een doormidden gevouwen A5 papier in, of een A4 formaat 4x gevouwen. Deze enveloppen zijn redelijk goedkoop en bieden een compact oppervlakte voor een ontwerp en tekst.

C6 Envelop afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: C6 Envelop
Afmetingen in millimeters: 162 x 114 mm
Afmetingen in centimeters: 16.2 x 11.4 cm
Afmetingen in inches: 6.38 x 4.49 in
__Stuur jouw bericht in stijl__

Stuur jouw bericht in stijl

Laat iedereen weten van wie de brieven komen!

Wanneer gebruik ik C6 Enveloppen?

Dankzij hun formaat zijn deze enveloppen handig voor een aantal marketing doelen. Je kan ze gebruiken om uitnodigingen te versturen of doe er A5 flyers en ander klein promotie materiaal in. Door zulk promotiemateriaal in een envelop te doen straal je professionaliteit uit. Door de enveloppen ook nog te bedrukken met jouw logo en ontwerp zet je jezelf pas écht voor je competitie.

Het geven van een flyer in een bedrukte envelop bied meer functionaliteit dan het geven van een flyer op zich. Haal hier zoveel mogelijk voordeel uit. Wij zien het als een manier om je offline marketing materialen in één plek te verzamelen. Het C6 formaat envelop is ook perfect om gepersonaliseerd promotiemateriaal, zoals wenskaarten of kortingscoupons, te sturen naar je klanten.

Bij Drukzo hebben we een ruim assortiment aan enveloppen voor elke situatie en elk budget. Of het nou een luchtkussen envelop, gekleurde envelop, of standaard envelop is, wij hebben alles wat je nodig hebt om je marketing doelen mee te behalen. Gepersonaliseerde C6 enveloppen zijn verkrijgbaar als standaard enveloppen, waarbij je kan kiezen voor een venster waardoor het adres en de naam te zien is van de ontvanger. Je kan ook voor full colour, onbedrukte, gekleurde, metallic, en pantone kleur enveloppen gaan. Je kan ook kiezen tussen een gegomde plakrand wilt of een zelfklevende plakrand.

C6 enveloppen zijn over het algemeen het ideale formaat om als onderdeel van je marketing campagne te gebruiken. Je kan er waardebonnen, flyers of persoonlijke wenskaarten in versturen.

Print resolutie voor C6 Enveloppen

Voor een duidelijke afbeelding van C6 formaat is het belangrijk dat je de juiste resolutie gebruikt. Voor dit formaat is dat 162 x 114 mm met 300 dpi. Met deze instellingen krijg je het beste resultaat. Vergeet niet om afloop toe te voegen om witte randen om je ontwerp te voorkomen. Niet zeker hoe je dit toe moet voegen? InDesign heeft een ingebouwde tool waarmee je het gemakkelijk toe kan voegen, in Photoshop moet je dit handmatig doen. Om je hierbij te helpen hebben wij gratis templates die je kan vinden op de product pagina van het product dat je wilt bestellen.
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Altijd een goed design
  • Altijd persoonlijke hulp