Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
 • Supersnelle levering
 • 1000+ Bedrukte producten
 • 5-sterren Klantenservice

Buitenreclame

Super eenvoudig bestellen

In enkele stappen jouw product configureren

Gratis bestandscontrole

Wij zorgen dat jouw design perfect geprint zal worden

trustpilot stars
9

Gebaseerd op 1543 reviews


Uitgelicht

Budget spandoeken & gaatjes spandoekExcellent

9

1543

Total reviewsDe waarde van buitenreclame voor jouw merk

Grote kans dat als je denkt aan buitenreclame, je denkt aan de gigantische billboards met advertenties naast de snelweg of de schermen op New York's Times Square. Dit zijn voorbeelden van buitenreclameborden, maar de opties zijn een stuk breder (én betaalbaarder) dan dat. Ook hekwerkdoeken, raamstickers, ballonnen en stoepborden vallen allemaal onder ons assortiment. Door de vele mogelijkheden is buitenreclame, ook wel out of home (buitenshuis) reclame genoemd, een stuk interessanter geworden om jouw doelgroep te bereiken!

Out of home reclame is een marketingmiddel waarmee je jouw merk kunt promoten bij mensen die onderweg zijn. Denk aan het busstation, park, in de stad of een andere plek. De mensen proberen er een steeds actievere levensstijl op na te houden, waardoor jouw reclame buiten snel een stuk groter bereik heeft dan binnenreclame! Het is nu steeds gebruikelijker om voor buitenreclame te kiezen voor aankondigingen, boodschappen of branding.

De voordelen van buitenreclameborden en ander materiaal

Hekwerkdoeken bieden je de mogelijkheid om voorbijgangers te boeien op een manier die niet opdringerig overkomt. Ze zien jouw uitingen bijvoorbeeld tijdens het shoppen of als ze naar het werk gaan. Dankzij de technologie die we tegenwoordig hebben (smartphones en tablets die overal met het internet verbonden zijn) is het mogelijk om met buitenreclame snelle conversies en verkopen te realiseren.

Buitenreclameborden hebben verschillende voordelen, zoals bijvoorbeeld:

- Een groot bereik: reclame buiten bereikt een stuk groter publiek en bouwt onopvallend mee aan jouw merk. In tegenstelling tot radiospots of advertenties op internet, kan een hekwerkdoek of vlag niet worden overgeslagen of uitgezet.

- Aandacht wordt afgedwongen: buitenreclame hoeft niet te competeren met jouw concurrenten zoals online. Je claimt een gebied en met een sterk ontwerp claim je ook meteen jouw doelgroep!

- Reclame buiten gaat samen met andere marketing: jouw social media en online campagnes concurreren niet met offline buitenreclame. Met een goed doordachte campagne maak je jouw merk crossmediaal en versterk je alle advertenties.

Out of home reclame gebruiken

Reclameborden bieden je de optie om te communiceren met jouw klanten, waar ze ook zijn. Simpel en effectief, zo kun jij je eigen promotieplekken bepalen. Zo trek je de aandacht op exclusieve offline locaties. In een wereld waar de mensen blind worden voor online banners, zijn buitenreclameborden een uitkomst!

In combinatie met andere marketingmiddelen, kun je met drukwerk het beeld scheppen van jouw merk dat jij wilt. Hoe meer mensen jouw buitenreclame, logo en huisstijl zien, des te bekender wordt jouw naam en des te sterker wordt jouw merk. Op die manier kiest jouw doelgroep een stuk sneller voor jou als ze iets nodig hebben! Buitenreclame kan variëren van skytubes tot ballonnen, stoepborden en beachvlaggen – allemaal gedesigned voor jou boodschap en doel. Gebruik bijvoorbeeld een banner voor een bedrijfsevenement, een beachvlag voor een informelere setting of een grote sticker om jouw winkel aan te geven.

Kwaliteit voor jouw reclame buiten

Out of home reclame komt in allerlei soorten en maten, maar het belangrijkste hierbij is een goede kwaliteit. Een goede indruk wordt geschapen door goede kwaliteit. Het publiek verwacht scherpe kleuren en een sterk design, in combinatie met een banner of vlag die er ook na een tijdje nog mooi uit ziet. De kwaliteit van jouw reclame en marketing staat immers in verband met jouw bedrijf! Bij Drukzo is drukwerk van de beste kwaliteit. Onze mogelijkheden stoppen niet bij buitenreclameborden alleen; wij hebben ruim 5.000 producten in ons assortiment! Als het aankomt op buiten adverteren en opvallen, werken wij samen aan jouw zichtbaarheid!

Onze beloften

 • Eenvoudig je bestanden uploaden
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Gegarandeerd op tijd geleverd

Dit is Drukzo

 • Gratis verzending (vanaf 30 euro)
 • Super eenvoudig online bestellen
 • Kies uit duizenden online ontwerpen

Kunnen we je helpen?

Bjorn help

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG 10% KORTING

Profiteer van aanbiedingen en deals!

We verwijzen je door in %i seconden...

We hebben jouw product gevonden

Plaats je bestelling bij onze partner Yoursurprise

We verwijzen je door in %i seconden...

We hebben jouw product gevonden

Plaats je bestelling bij onze partner Greetz

Drukzo
 • Certificate Ecommerce Europe Trustmark
 • Ideal
 • Paypal
 • master
 • American Express
 • Mastercard
 • Klarna