Nederland

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.5
Gratis briefpapier templates

Gratis briefpapier templates

Zelf briefpapier maken was nog nooit zo makkelijk met Canva x Drukzo! Eindeloos veel inspiratie door de 1000+ briefpapier voorbeelden en je gaat makkelijk aan de slag met de briefpapier templates. Jouw briefpapier design is zo gemaakt!

Inspiratie opdoen: wat voor templates kan ik kiezen?

Er zijn talloze voorbeelden waaruit je kunt kiezen als het aankomt op ontwerp templates. Voor elk doel en stijl is er een template beschikbaar! Het is simpel: je hoeft alleen maar het soort briefpapier te zoeken in onze ontwerptool en je kunt aan de slag! Jouw perfecte briefpapier ligt haast voor je klaar.
Briefpapier maken <br> met Canva x Drukzo

Briefpapier maken
met Canva x Drukzo

  • Kies een briefpapier ontwerptemplate (1000+ beschikbaar)

  • Maak jouw briefpapier persoonlijk met jouw logo, lettertypes en afbeeldingen

  • Check jouw briefpapier grondig en keur je ontwerp goed

  • Wacht tot je briefpapier bij jou thuis worden geleverd

FAQ

Hoe ontwerp je je eigen briefpapier?

Gun jezelf de inspiratie van onze briefpapier templates! Wanneer je een mooi en passend briefpapier voorbeeld hebt gevonden kan je meteen aan de slag. Gebruik het briefpapier sjabloon en plaats jouw eigen logo, kleuren en gegevens erin. Check jouw ontwerp goed. Briefpapier ontwerpen was nog nooit zo gemakkelijk!

Briefpapier maken: in welk programma?

Een belangrijk product voor je bedrijf als briefpapier vraagt om al jouw aandacht en zal vervolgens enorm waardevol zijn voor je huisstijl. Als je geen ervaring hebt met ontwerpen zal je misschien beginnen in een programma dat je al kent. Zo is briefpapier maken in Word een fout die vaak gemaakt wordt. Gerichte briefpapier voorbeelden zijn namelijk essentieel bij deze taak! Gebruik de briefpapier voorbeelden als inspiratie en ga met het briefpapier sjabloon naar jouw smaak direct aan de slag! Jouw briefpapier maak je gemakkelijke en professioneel in de ontwerp tool van Canva x Drukzo!

Wat moet er op briefpapier staan?

Weet je niet zeker waar je moet beginnen of waar je op moet letten bij het maken van jouw eigen briefpapier? Hier vertellen we onze beste tips om je te ondersteunen bij briefpapier maken en ontwerp je eigen briefpapier nu!

- Voeg je logo en huisstijl kleuren toe
Het is de basis van je bedrijfsidentiteit en je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat mensen je onthouden en direct aan je logo herkennen!
- Geef belangrijke gegevens een duidelijk plek
Plaats je website, e-mail, adres en telefoonnummer op een goede plek en zorg dat de tekst goed leesbaar is maar niet overheersend is. Zo kunnen je klanten gemakkelijk contant met je opnemen!
- Controleer je bestand op typefouten
Zorg dat je je briefpapier design goed controleert op spelfouten en typefouten. Het zou zonde zijn als je een hele stapel opnieuw moet laten bedrukkken door een typefout.

Hulp nodig bij het online ontwerpen van briefpapier?

Stuur gerust een e-mail naar onze klantenservice als je toch nog wat vragen hebt! Als je tijdens het ontwerpen van je briefpapier via Canva x Drukzo twijfels hebt, mag je direct contact opnemen via onze live-kanalen: telefonisch of via de chat.

Inspiratie van onze blog

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.

Laat je inspireren door de geweldige templates, speciaal voor jouw ontwerp!