Zo Maak je een Flyer in 2021 (Binnen Twee Minuten)

Zo Maak je een Flyer in 2021 (Binnen Twee Minuten)

Op zoek bent naar een eenvoudig marketingmiddel? Wij hebben het: de flyer. Een van de oudste en meest populaire manieren om informatie te verspreiden over jouw merk. Het is effectief en simpel, je hebt alleen nog maar een gemakkelijke manier nodig om de flyers te maken. Met Drukzo’s gratis ontwerptool kun je, je eigen designs maken. Hieronder leggen we uit hoe je dat doet in 4 stappen:

Ga allereerst naar Drukzo. Het bestellen van flyers en andere promotionele print producten is hier een fluitje van een cent. We hebben het zelfs nog makkelijker gemaakt, met onze samenwerking met Canva!

Denk eerst goed na over wat je wilt bereiken met jouw flyercampagne en baseer daar al je keuzes op. Hier is een lijst met belangrijke keuzes die je in het proces dient te maken.

Dit jaar zijn we samen gaan werken met Canva, een gratis online ontwerptool. Canva biedt duizenden templates aan, zelfs gesorteerd op industrie. Wanneer je je ontwerp hebt gemaakt of een template hebt gekozen, ga je verder met je bestelling afronden. Heb je iets meer hulp nodig met ontwerpen? Lees dan eens deze blog!

Zo simpel is het. Je kunt vandaag nog beginnen met flyer marketing. Ga nu naar Drukzo en start je campagne!