Wanneer je ervoor kiest om je eigen design bij ons aan te leveren, is het cruciaal dat deze voldoet aan onze opmaakvoorwaarden en werktekeningen. In onderstaande video laat Koen je zien hoe je onze werktekeningen zeer eenvoudig gebruikt in Adobe Indesign.

OOK INTERESSANT: Op deze pagina geeft Remy je nog meer informatie en voorbeelden voor het gebruik van onze werktekeningen.

 

TRANSCRIPTIE VAN DE VIDEO:

Dit is Koen.

In deze video laat Koen je zien hoe je onze werktekeningen kunt gebruiken in Adobe indesign, zodat jouw product de juiste marges heeft.

Wanneer je op op onze website bent, vind je rechts bovenin de link naar onze werktekeningen pagina.

Je kunt nu jouw product opzoeken en zowel de indesign-werktekening als de PDF-werktekening downloaden.

Je kunt dit net als Koen doen door op de rechter muisknop te klikken en te kiezen voor ‘link opslaan als’ , of gewoon met de linker muisknop klikken. De documenten zullen dan in je downloads terecht komen.

Open de indesign werktekening nu door met de rechter muisknop te klikken en te kiezen voor open met indesign.

Er wordt nu automatisch een bestand aangemaakt op het juiste formaat en met de correcte margelijnen.

Wanneer je de PDF werktekening nu opent, zie je de bijbehorende uitleg van deze margelijnen.

Je kunt je design nu gaan maken, maar bekijk voor de zekerheid eerst nog onze overige aanleverspecificaties online, zodat jouw bestand voldoet aan alle voorwaarden voor een perfect drukresultaat.

En wil je een enkelzijdig bestand bestellen, dan kun je de achterzijde op deze manier eenvoudig verwijderen.

Wanneer je complexere producten, zoals beachflags op wilt maken, zul je merken dat we al een aantal elementen in jouw indesign werktekening hebben geplaatst om je op weg te helpen. Vergeet niet om deze elementen te verwijderen voordat je het bestand naar ons toestuurt, om te voorkomen dat deze uiteindelijk gedrukt zullen worden.

Tot snel Koen