Waar Kan Je Milieuvriendelijk Drukwerk Vinden?

Waar Kan Je Milieuvriendelijk Drukwerk Vinden?

De toekomst is groen! Bedrijven van verschillende industrieën implementeren langzaam aan duurzame opties om hun co2 uitstoot te verminderen. Een van de eerste stappen is het gebruiken van milieuvriendelijk drukwerk.

Milieuvriendelijk drukwerk betekent dat er groene technologieën gebruikt worden in verschillende delen van het print proces. Nieuwe materialen en methodes in milieuvriendelijk drukken zorgt ervoor dat afval, vervuiling, en energieverbruik vermindert en het minder impact heeft op het milieu.

Dus waar kan je milieuvriendelijke printers vinden? Gelukkig zit je al bij het juiste adres. Bij Helloprint zien wij het probleem in milieuvervuilend drukwerk. Daarom bieden we duurzaam, groen drukwerk aan, waardoor je makkelijk de stap kan zetten naar een groener bedrijf. Het milieuvriendelijk drukwerk wordt van gerecycled materiaal, of van recyclebaar materiaal gemaakt die duurzaam en sterk zijn.

Een voorbeeld van een duurzaam product dat deze milieuvriendelijke printers aanbieden zijn de Kraft Bruin Eco Flyers. Deze flyers worden van bruin, onbewerkt papier gemaakt dat uit 15% gerecycled pulp is gemaakt. Dit materiaal is 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar.

Kraft Bruin Eco-Flyers

Milieuvriendelijke drukkers gebruiken ook nieuwe technologieën en materialen dat op normaal drukwerk lijkt, maar gemaakt is van duurzame materialen. Neem de milieuvriendelijke biologisch afbreekbare pennen als voorbeeld. Deze pennen worden van Ingeo gemaakt, wat een gecertificeerd PLA-plastic is dat geproduceerd is door NatureWorks. Ingeo komt van plantvezels, wat het biologisch afbreekbaar en compostbaar maakt. De productie verbruikt maar een derde van de energie nodig voor een normale pen.

Biologisch Afbreekbare Pennen

Online milieuvriendelijke printers hebben het drukken van duurzaam drukwerk toegankelijker gemaakt. Je kan nu gemakkelijk milieuvriendelijk drukwerk van hoge kwaliteit voor een lage prijs krijgen. Nu je weet waar je milieuvriendelijk drukwerk kan vinden, kan je de eerste stap naar een duurzamer bedrijf nemen.