Vier voordelen van Wandkalenders bedrukken bij Drukzo

Vier voordelen van Wandkalenders bedrukken bij Drukzo

Het einde van het jaar is al in zicht en het is de hoogste tijd om je goed voor te bereiden op het komende jaar. Dat doe je met onze 2020 Wandkalenders. Door het design van de kalenders zelf te ontwerpen, kan je ze een persoonlijk tintje geven met je eigen favoriete foto’s en door eventueel de kleuren en logo van je bedrijf erin te verwerken. Gepersonaliseerde wandkalenders geven je huis of kantoor een extra goed sfeertje. Drukzo’s wandkalenders zijn leuk, gemakkelijk te maken en nuttig.

Download je gratis 2020 Wandkalender templates aan het einde van de blogpost.

Dit zijn de vier voordelen:

  • Het eerste voordeel is dat een wandkalender een geschenk is dat het hele jaar door nuttig zal zijn. Geef ze aan je collega’s en klanten en ze zullen er een heel jaar lang van genieten. Daarnaast is het een perfecte manier om 365 dagen lang merkzichtbaarheid te krijgen en ervoor te zorgen dat je niet wordt vergeten. 

  • Het tweede voordeel van onze wandkalenders is dat ze in full colour worden bedrukt. Je kunt je favoriete foto’s op kalenders van goede kwaliteit laten drukken. Het brede scala aan kleuren maakt ze erg mooi en interessant om naar te kijken. Elke maand is er weer iets om naar uit te kijken. Wat wil je nog meer?

  • Het derde voordeel is dat ze vanaf één stuk verkrijgbaar zijn. Hierdoor is het mogelijk om een individuele kalender naar iedereen te sturen en het design helemaal op die klant of collega af te stemmen. Het geeft je controle over het bestellen van de juist hoeveelheid en zorgt ervoor dat je geen kalenders onnodig overhoudt. Naast Wandkalenders zijn er ook nog andere soorten Kalenders verkrijgbaar.

  • Het vierde en grootste voordeel is dat je gratis onze templates kunt downloaden en gebruiken om de kalenders zelf te designen. Dit maakt het ontwerpen en bestellen een stuk eenvoudiger. Je hoeft alleen nog maar je afbeeldingen en logo aan het template toe te voegen en je bent al klaar! Het bestellen van een bedrukte wandkalenders is nog nooit zo eenvoudig geweest. 

    Download hieronder je gratis templates (pdf en idml). Upload je ontwerp na het plaatsen van je bestelling, en ga 2020 goed voorbereid in met Wandkalenders van Drukzo!

    2020 Wandkalender templates: Download templates