Pure Mediterranean – 67% van mijn klanten keert terug dankzij Drukzo.

Een bedrijf starten uit pure passie, dat is wat Gino heeft gedaan met Pure Mediterranean. Van jongs af aan maakt hij, samen met zijn familie, olijfolie in Griekenland. Toen hij naar Nederland verhuisde wilde hij de smaak van Griekenland naar Nederland brengen. Inmiddels levert Gino olijfolie, honing en kruiden in een volledig mediterane stijl. Door promotiematerialen slim in te zetten weet hij 67% van zijn klanten terug te laten keren. Hoe?

FLYERS

Wanneer klanten een product bestellen bij Pure Mediterranean wordt er altijd een flyer in de doos meegeleverd. De flyer toont verschillende producten uit het assortiment om de klant bewust te maken van de mogelijkheden. Verder wordt de klant gestimuleerd tot een volgende aankoop met een kortingscode.

VISITEKAARTJES

Naast de flyer gaat er ook een visitekaartje mee in de doos. Op het visitekaartje wordt wat over het bestelde product beschreven. Waar het product vandaan komt, welke smaak het geeft en hoe je het product het beste kan combineren. Gino probeert op deze simpele manier de klant zo goed mogelijk te informeren om het product maximaal te kunnen beleven

STICKERS

Ieder product wordt voorzien van een mooi etiket in de stijl van Pure Mediterranean. Het ziet er professioneel uit, is direct herkenbaar en voorziet de klant met de nodige informatie. Gino heeft zijn assortment gemakkelijk en snel kunnen uitbreiden. Wat begon met olijfolie, is nu uitbreidt met mediterrane honing en kruiden.


BEDANKKAARTJE

Het online bestellen van producten wordt steeds meer de norm, maar kan ook heel onpersoonlijk voelen. Door een bedankkaartje met een persoonlijk notitie bij de bestelling te voegen maakt Gino de afstand tussen hem en de klant kleiner. Het creëert sympathie en laat zien dat je als bedrijf jouw klanten ziet als mensen in plaats van een nummer.

VERPAKKING EN MAGNEETBORD

Om het plaatje compleet te maken worden de bestellingen uitgereden in Pure Mediterranean auto’s. Niet compleet beplakt, maar simpelweg voorzien van een magneetbord welke je gemakkelijk op je auto kan bevestigen. Samen met de bedrukte verpakkingen geeft Gino zijn klanten een reden om uit te kijken naar het ontvangst van hun bestelling. 

Pure Mediterranean levert haar klanten een complete ervaring door het inzetten van geprinte marketing materialen. Dat kan jij ook! Vraag je jezelf af hoe? Bekijk dan ons gehele assortiment.