Drukzo Favorites: de topproducten van Drukzo

Drukzo Favorites: de topproducten van Drukzo

Ieder bedrijf, in welke sector deze zich ook bevindt, heeft zo zijn eigen topproducten, bestsellers of all-stars. Deze hebben we bij Drukzo natuurlijk ook. Producten die toegankelijk zijn voor iedereen en dat tegen een zeer scherpe prijs. Bij Drukzo zijn dit de flyers, de folders en de posters, beter bekend als de Drukzo’s favorites.

De kracht van flyers, folders en posters

Sommige producten zijn gewoon onvervangbaar. In welke mate het online adverteren ook toeneemt en de social media de wereld domineert, die ene flyer, folder of poster geeft toch vaak de doorslag. Want zeg nou zelf, je ziet jouw bedrijfsnaam toch liever op een mooi opgemaakte en op stevig papier gedrukte poster, dan op een 4-inch touchscreen dat vol zit met ‘vette vingers’.

Zoals gezegd moeten onze flyers, folders en posters toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom zijn ze bij Drukzo te verkrijgen in diverse soorten, maten en oplages. Alles om het jou als klant gemakkelijk te maken, zodat jij jouw klanten snel en op de beste manier kunt bereiken. Hoe jij deze klant wilt bereiken bepaal je natuurlijk zelf, maar met de flyers, folders en posters van Drukzo weet je in ieder geval zeker dat je opvalt.

Zo kun je onze Favorites gebruiken

Nu vraag je je misschien af: op welke manier kan ik deze producten het beste gebruiken? Het welbekende flyeren is een nog steeds vaak toegepaste manier om nieuwe klanten te bereiken. Een kort en krachtig verhaal, ondersteund door een herkenbare flyer. Mond op mond reclame to the max noemen wij dat. Wil je jouw klanten huis aan huis bereiken, dan kies je voor onze strakke folders. Met de papiersoorten die Drukzo aanbiedt val je direct op in de grijze massa. Wij zorgen ervoor dat jij gezien wordt en maken het door middel van onze verspreidings-methode mogelijk om op een gemakkelijke manier jouw doelgroep te bereiken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het straatbeeld wat op te vrolijken met jouw unieke poster. Met onze grote formaten weet je zeker dat jouw posters niet onopgemerkt zal blijven. Hang ze op in jouw eigen zaak, op het hoekje van de straat of in de pottenbakkerij van ome Koen. Een ding is zeker: ‘shinen’ zullen ze.

Ben jij op zoek naar een manier om gemakkelijk jouw klanten te bereiken? Neem dan gerust contact op, want ik help je graag bij het vinden van een perfecte flyer, folder of poster.