Ons nieuwe beachflag assortiment

Ons nieuwe beachflag assortiment

Drukzo is niet alleen een expert in het drukken van papierproducten, maar ook in het drukken van vlaggen. Beachflags zijn een van de meest verkochte producten in ons assortiment. Onlangs hebben we ons assortiment uitgebreid. In dit artikel geven we een korte uitleg over onze bestaande en nieuwe soorten vlaggen, waardoor we het makkelijker maken om voor jou als klant het juiste type te vinden. Eenvoudig geregeld, zonder gedoe.

Beachflags: traditionele promotie

Op zoek naar een traditionele strandvlag? Dan is de featherflag het type wat je zoekt! Deze vlag is beschikbaar in 3 verschillende formaten:

 • Klein (40 x 240 cm)
 • Gemiddeld (65 x 315 cm)
 • Groot (92 x 430 cm)

De vlaggen zijn gemaakt van 110 grams polyester materiaal en zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik. Beachflags worden gebruikt voor vele doelen en boodschappen, en door vele bedrijven: van strandtenten tot banken. Ze zijn groot in oppervlak waardoor ze zeer geschikt zijn voor het bedrukken van logo’s of slogans.

Bekijk hem hier!

Drop flags: promotie in een compact formaat

Op zoek naar een kleinere strandvlag? Dan zijn de dropflags perfect voor jou. Deze vlag is beschikbaar in 2 formaten:

 • Klein (70 x 180 cm)
 • Groot (100 x 250 cm)

Deze vlaggen zijn gemaakt van 110 grams materiaal en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Dropflags worden meestal buiten (bij het strand bijvoorbeeld) of binnen (in kleinere kantoorruimtes) gebruikt. Vanwege het kleinere drukoppervlak worden deze vlaggen meestal gebruikt voor bedrijfslogo’s of korte slogans.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk ze hier!

Waveflags: opvallend en onderscheidend

Op zoek naar een wat modernere look voor je strandvlag? Dan zijn deze waveflags de perfecte optie. Deze vlag komt ook in 3 formaten:

 • Klein (70 x 210 cm)
 • Gemiddeld (76 x 315 cm)
 • Groot (80 x 422 cm)

De vlaggen zijn gemaakt van 110 grams polyester materiaal en zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze vlaggen zijn wat groter dan de standaard beachflags, dus ze worden vooral gebruikt voor opvallende en onderscheidende promotiedoeleinden. Door hun unieke vorm onderscheiden ze zich gemakkelijk van de rest, waardoor potentiĆ«le klanten je bedrijf makkelijker herkennen. Door hun grote drukoppervlak zijn ze geschikt voor (grote) bedrijfslogo’s en lange slogans.

Is dit wat je zoekt? Bekijk ze dan hier!

Square beachflags: promotie in groot formaat

Ben je toch meer van de grootse aanpak? Dan ben je op zoek naar square beachflags. Deze rechthoekige vlaggen zijn verkrijgbaar in 3 formaten:

 • Klein (69 x 179 cm)
 • Gemiddeld (69 x 259 cm)
 • Groot (69 x 379 cm)

Deze vlaggen zijn gemaakt van 110 grams polyester materiaal en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Square beachflags worden meestal buiten gebruikt, maar ook voor bijvoorbeeld promotie op grote beurzen. Door hun grote formaat zijn deze vlaggen geschikt voor het afbeelden van foto’s, bedrijfslogo’s, slogans of lange teksten.

Zijn dit de vlaggen voor jou? Bekijk ze dan hier!