Uit eten is een beleving!

Eten is een basis behoefte waar al eeuwen lang in wordt voorzien door restaurateurs en uitbaters. Als je wilt opvallen moet je je dus kunnen onderscheiden van de concurrentie.

Het eten moet natuurlijk goed zijn, maar daar begint het pas!

Je gasten een beleving geven, een gevoel laten ervaren, dat is waar ik mij met mijn team dagelijks 100% voor inzet. Daarom is ons slogan ook niet ‘’kan ik u helpen?’’ maar, ‘‘mag ik u helpen?’’. We doen namelijk niets liever dan onze gasten optimaal te ontzorgen! En dit geldt niet alleen voor mijzelf, maar voor al onze teamleden.

Het kennen van je omgeving en daarbij betrokken zijn vinden we belangrijk. Daarom organiseert de soete Suikerbol evenementen in de wijk, of bied initiatiefnemers de mogelijkheid om gebruik te maken van onze faciliteiten. Zo helpen wij bijvoorbeeld bij het faciliteren van de jaarlijkse griezeltocht met Halloween en zijn actief betrokken bij het wijkfeest. Ook pakken we uit met evenementen als Sinterklaas, Pasen en Kerstmis. En kunnen kinderen met hun ouders bij ons genieten van het WK-voetbal.

Dat wij het ontzettend leuk vinden om iets te kunnen betekenen voor onze omgeving is één. Maar door een bijdrage te leveren aan onze omgeving zijn we ook onderdeel geworden van het dagelijks denken van onze gasten. Gasten kennen de soete Suikerbol en wij kennen onze gasten. Deze relatie koester ik elke dag!

De € 100,- die verloot wordt onder de inzenders zou door ons gebruikt worden voor een nieuwe foto canvas van ons team. Want zij zijn het gezicht van onze zaak en misschien wel het krachtigste en belangrijkste marketing instrument dat we hebben!