Je Hebt Vast nog Nooit van Deze Coole Fonts Gehoord

Je Hebt Vast nog Nooit van Deze Coole Fonts Gehoord

Wie wordt er nu niet blij van een mooi font? Elizabeth Carey Smith, een ervaren typograaf, zei eens dat typografie gelijk staat aan branding. Wij zijn het daar mee eens. Kiezen voor een font is ontzettend belangrijk voor je merk. Die keuze kan nog wel eens moeilijk zijn met zoveel verschillende keuzes. Bij Drukzo houden we ervan om buiten de gebaande paden te treden, daarom hebben we wat bijzondere fonts geselecteerd die je vast nog niet kende. Let’s go!

Laat een Stempel Achter

Laat een Stempel Achter | Je Hebt Vast nog Nooit van Deze Coole Fonts Gehoord

Dit font heet ‘Marker Mark’, en met een goede reden. Het laat de indruk achter dat iemand snel een berichtje voor je heeft achtergelaten. Zou je ook zo graag het handschrift van die persoon willen? Wij zagen gelijk een mooi visitekaartje voor ons met dit font. De stijl zorgt voor een zeer persoonlijke feel, die elk persoon die hem ontvangt het gevoel geeft speciaal te zijn.

Voor de Foodies

Voor de Foodies | Je Hebt Vast nog Nooit van Deze Coole Fonts Gehoord

We hadden nooit durven dromen dat eten en fonts zo veel gemeen hadden. En dat terwijl er zoveel fonts hun naam danken aan eten. Neem bijvoorbeeld ‘Raisin Rage’, wat vrij vertaald ‘rozijnen razernij’ betekent. Dit is een ontzettende vreemde font en wij vinden hem schitterend. De ronde en imperfecte letters doen ons denken aan rozijnenkoekje. Stel je voor hoe goed dit font eruit zou zijn op een flyer. Zo’n uniek ontwerp zal mensen zeker meerdere keren laten kijken.

Er is niets lekkerder bij je koekje dan een goede ‘Milkshake’. Dit font is de perfecte combinatie van eenvoudig en pakkend. Het is een kalligrafie font met mooie lijnen die vloeien van letter naar letter. ‘Milkshake’ is een erg universeel font dat kan worden gebruikt voor veel verschillende doeleinden. Vooral de leesbaarheid is erg fijn.

De Enige Echte

De Enige Echte | Je Hebt Vast nog Nooit van Deze Coole Fonts Gehoord

We willen ons allemaal speciaal voelen. We hebben een uniek font, die dat gevoel van exclusiviteit goed over kan brengen. ‘Nine Tail’ is een speciale combinatie van dikke en dunne lijnen die samen voor een unieke look zorgen. Zet het op een stoepbord voor je winkel en je zult zeker weten de aandacht trekken.

Netjes en Persoonlijk

Netjes en Persoonlijk | Je Hebt Vast nog Nooit van Deze Coole Fonts Gehoord

Ga jij voor klasse? Dan is “Better Saturday” perfect voor jou. Het is de ideale combinatie van typografie met klasse, terwijl het tegelijkertijd een persoonlijke handgeschreven touch heeft. Het is zo’n font die je gebruikt voor een speciale gelegenheid. Het zou er bijvoorbeeld schitterend uitzien op trouwkaarten. Als je een wedding planner bent kun je het zelfs gebruiken voor je logo.

Kunstzinnige Vibes

Kunstzinnige Vibes | Je Hebt Vast nog Nooit van Deze Coole Fonts Gehoord

Geverfde en geborstelde letters. Stereohead is een font met een met de hand geverfde en natte look. Wij vinden hem prachtig. Het font voegt een dimensie toe met schaduw en letterverbindingen. Gepaard met gedurfde en contrasterende fonts wordt het erg modern en pakkend.

We hopen dat je nu genoeg inspiratie hebt gevonden voor een origineel en mooi font voor jouw eigen ontwerp.