Hoeveel Betaal Je Voor Flyers?

Hoeveel Betaal Je Voor Flyers?

Wat is de beste marketingstrategie voor bedrijven met een beperkt budget? Het antwoord: flyer marketing. Flyers zijn een van de oude marketingmiddelen in de geschiedenis, maar ze zijn nog steeds effectief. Bedrijven gebruiken dit type drukwerk al decennia om hun producten en diensten te promoten.

Gemiddeld

Gemiddeld | Hoeveel Betaal Je Voor Flyers?

De gemiddelde kosten van flyers zijn redelijk laag. De kosten van flyers veranderen echter op basis van de grootte, materiaal, afwerking en ontwerp. Maar wat er ook gebeurt, ze zijn een van de goedkoopste marketingmiddelen die er zijn.

Waar vind je goedkope flyers?

Waar vind je goedkope flyers? | Hoeveel Betaal Je Voor Flyers?

Als je je flyers zo goedkoop mogelijk wilt bestellen, kun je het beste terecht bij een online drukker. Hoe hoger de kwantiteit, des te goedkoper het wordt. De prijzen flyers dalen nog verder als er een speciale aanbieding is.

De invloed van grootte

De invloed van grootte | Hoeveel Betaal Je Voor Flyers?

De grootte van de flyer is een belangrijke factor. Wanneer je A4 flyers besteld in plaats van A5 flyers ga je dit echt merken in de prijs. Het is dan ook belangrijk of je er voor kiest om beide kanten van de flyer te bedrukken of niet. Wanneer je dit wel doet, zorgt dit er ook voor dat de prijs wat omhoog gaat.

De invloed van papierdikte

De invloed van papierdikte | Hoeveel Betaal Je Voor Flyers?

De kosten van flyers zijn ook afhankelijk van de dikte van het papier waar je voor kiest. Als je bijvoorbeeld een 135 gsm A5 flyer kiest, betaal je hier een stuk minder voor dan een A5 flyer op 250 gsm papier. Hiervoor geldt dezelfde regel als met de afmetingen: hoe groter hoe duurder.

De invloed van de afwerking

De invloed van de afwerking | Hoeveel Betaal Je Voor Flyers?

Ook de afwerking van de flyer kan van invloed zijn op de prijs. Zo is een beschrijfbare en ongecoate flyer bijvoorbeeld een stuk duurder dan een flyer met een matte afwerking.

De details bepalen uiteindelijk de prijs van jouw flyers. Denk daarom goed na over wat je eigenlijk wilt bereiken voor je begint met flyers drukken. Alleen dan kan je goed beslissen of het drukken van flyers en op welke manier goed is voor jouw bedrijf.