Hoe Maak je Een Flyer Online?

Hoe Maak je Een Flyer Online?

Flyers zijn de meest effectieve en betaalbare marketingmiddelen. Ze zijn goedkoop, gemakkelijk te drukken, trekken de aandacht en informeren de potentiƫle klant.

Een flyer maken is helaas niet altijd even makkelijk. Veel professionele programma’s zoals Photoshop en Illustrator zijn te duur of te ingewikkeld voor de leek. Een grafisch ontwerper inhuren is natuurlijk een goede optie, maar kan al snel veel tijd en geld kosten.

Gelukkig is er een topalternatief. Met behulp van ons gratis online ontwerp programma kan iedereen namelijk een mooie en professionele flyer ontwerpen in slechts een paar muisklikken. Het is helemaal gratis, eenvoudig in gebruik en je kunt kiezen uit duizenden gratis templates. Ook zijn er honderden stockfoto’s van hoge kwaliteit, afbeeldingen en fonts beschikbaar.

Het werkt als volgt:

Kies een Product Template

Kies een Product Template

De eerste stap is het kiezen van een ontwerp. Je kunt hierbij kiezen voor de afmetingen en de richting van de flyer. Je maakt ook een keuze voor een enkelzijdige of dubbelzijdige flyer template. Daarnaast zijn er templates op basis van werkveld, zoals de bruiloftsindustrie, advocatuur en de landbouw. Je kunt het je zo gek niet bedenken, en wij hebben er wel iets voor.

Naast flyers, kan deze online design tool ook helpen bij het ontwerpen van visitekaartjes, posters, briefpapier en meer.

Begin Met Ontwerpen

Begin Met Ontwerpen

Wanneer je hebt gekozen voor een gratis template kun je beginnen om alles aan te passen naar jouw wensen. De flyer maker is voorzien van honderden verschillende stock foto’s, afbeeldingen en fonts. Als je jouw eigen foto’s wilt gebruiken, kun je deze gemakkelijk uploaden.

Beperk jezelf niet door alleen de afbeeldingen en tekst aan te passen in jouw template. Pas bijvoorbeeld de kleuren, de fonts of zelfs de lay-out aan. Zelfs als je een template gebruikt, kun je je eigen smaken toevoegen.

Kies Jouw Printvoorkeuren

Kies Jouw Printvoorkeuren

Wanneer je klaar bent met het aanpassen van jouw flyerontwerp kun je je werk opslaan en de afdrukvoorkeuren selecteren.

Nu moet je gaan bepalen hoe jouw flyer wordt afgedrukt. Kies voor dik of dun papier, mat of glanzend. Weet je niet zeker wat je moet kiezen? Lees onze handige gids hier.

Rond de Bestelling af

Rond de Bestelling af

Wanneer je klaar bent met het ontwerpen van de flyer en het selecteren van de printvoorkeuren is het de hoogste tijd om je bestelling af te gaan ronden. Bij deze stap kun je kiezen voor de hoeveelheid flyers die je wilt hebben en wanneer je ze bezorgd wilt krijgen. Nu hoef je alleen nog maar te betalen.

Zo eenvoudig is het. Door de online flyer maker te gebruiken, kun je jouw eigen flyer design maken in vier gemakkelijke stappen. Wat houdt je tegen? Begin vandaag!