De verschillen tussen de varianten beachflags

De verschillen tussen de varianten beachflags

Drukzo is niet alleen de specialist in het leveren van drukwerk, maar ook in het leveren van vlaggen. Een van de meest verkochte productgroep zijn de beachflags. Onlangs heeft Drukzo haar beachflag assortiment uitgebreidt met twee nieuwe type beachflags. In dit blogartikel worden alle vier soorten beachflags die we aanbieden kort toegelicht, zodat het kiezen van een beachflag net iets makkelijker voor je wordt. Zonder moeite, zo geregeld.

Beachflags: traditionele promotie

Ben je op zoek naar een traditionele beachflag? Dan is dit de beachflag die je moet hebben! Beachflags hebben de vorm van een veer en zijn beschikbaar in 3 formaten: small (40 x 240 cm), medium (65 x 315 cm) en large (92 x 430 cm). De vlaggen zijn gemaakt van 110 grams vlaggendoek en uitermate geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik. Beachflags worden zowel in de horeca (strandtenten), het bedrijfsleven (ingang van een kantoor) als op beurzen gebruikt voor promotie doeleinden. Beachflags hebben een groot drukoppervlak en zijn zowel geschikt voor het drukken van bedrijfslogo’s als slogans.

Op zoek naar een beachflag? Bestel ze hier.

Dropflags: promotie in een compact formaat

Ben je op zoek naar een kleine beachflag? Dan ben je op zoek naar een dropflags! De dropflags hebben de vorm van een druppel en zijn beschikbaar in 3 formaten: small (70 x 180 cm) en medium (100 x 250 cm). De vlaggen zijn gemaakt van 110 grams vlaggendoek en uitermate geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik. Dropflags worden vooral buiten (aan het strand) als binnen (in kleine ruimtes) gebruikt. Vanwege het compacte formaat worden dropflags vooral gebruikt voor het tonen van bedrijfslogo’s of korte slogans.

Op zoek naar een dropflag? Bestel ze hier.

Waveflags: opvallende en onderscheidende promotie

Ben je op zoek naar een moderne beachflag? Dan ben je op zoek naar een waveflag! De waveflags hebben de vorm van een golf (of een haaienvin) en zijn beschikbaar in 3 formaten: small (70 x 210 cm), medium (76 x 315 cm) en large (80 x 422 cm). De vlaggen zijn gemaakt van 100 grams lochfilet en uitermate geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik. Waveflags zijn groter dan normale beachflags en dropflags. De vlaggen worden gebruikt voor een opvallende en onderscheidende manier van promotie. Vanwege de unieke afmeting worden waveflags overal herkent en gebruikt door bedrijven die op een originele manier een bedrijfslogo of slogan willen overbrengen.

Op zoek naar een waveflag? Bestel ze hier.

Square beachflags: promotie in een groot formaat

Ben je op zoek naar een grote beachflag? Dan ben je op zoek naar een square beachflags! De square beachflags hebben een rechthoekige vorm en zijn beschikbaar in 3 formaten: small (69 x 179 cm), medium (69 x 259 cm) en large (69 x 379 cm). De vlaggen zijn gemaakt van 110 grams vlaggendoek en uitermate geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik. Square beachflags worden vooral buiten gebruikt, maar ook tijdens het promoten van jouw bedrijf op een grote beurs. Vanwege het grote formaat worden square beachflags vooral gebruikt als een uithangbord voor het tonen van grote bedrijfslogo’s, slogans of lange teksten.

Op zoek naar een square beachflag? Bestel ze hier.