De Beste Giveaways Voor Je Bedrijf

De Beste Giveaways Voor Je Bedrijf

Win de harten van je klanten door ze goed ontworpen, gepersonaliseerde relatiegeschenken te geven. Ze zijn effectief in het aantrekken van potentiële klanten om een product te kopen of een dienst te gebruiken. Wat is nou een betere manier om dit aan te sporen dan gratis giveaways?

Sommige relatiegeschenken hebben echter niet hetzelfde effect als anderen. Pennen, buttons en sleutelhangers waren vroeger ontzettend populair, maar tegenwoordig zijn mensen op zoek naar iets nieuws en iets anders. Overweeg dus het volgende als je relatiegeschenken gaat uitzoeken:

  • Geef giveaways die waarde toevoegen aan het leven van de klant. Vermijd producten die uiteindelijk in de kast belanden en nooit meer naar gekeken worden.
  • Personaliseer je giveaways. Gepersonaliseerde geschenken geven klanten het gevoel alsof ze een uniek geschenk hebben gehad.
  • Creër goed gemaakte en goed ontworpen giveaways. Giveaways die er goedkoop uitzien en aanvoelen zullen niet echt de aandacht trekken. Zorg ervoor dat je geschenken hoog in kwaliteit zijn met goede ontwerpen.

Hier vind je een lijst van relatiegeschenken die perfect zijn om te geven:

Gepersonaliseerde Notitieboekjes

The Best New Giveaways For Your Company in 2019 | Branded Notebooks

Iedereen heeft een fijn notitieboekje nodig om zijn notities in te schrijven en aantekeningen te maken. Zelfs terwijl alles nu digitaal kan, is het gebruiken van papier nog steeds niet de wereld uit.

Laat gepersonaliseerde notitieboekjes drukken van goede kwaliteit. Druk ze af in de kleuren van je logo of bedrijf of gebruik een neutrale achtergrond met alleen je logo. Klanten worden steeds herinnerd aan je merk wanneer ze hem gebruiken. Wie weet? Misschien is dat notitieboekje wel de plek waar het volgende million dollar idee wordt bedacht…

Gepersonaliseerde Kleding

The Best New Giveaways For Your Company in 2019 | Branded Clothing

Voor een wat langer houdbaar geschenk, ga voor gepersonaliseerde kleding. Degene die het dragen worden (letterlijk) wandelende promotie voor jou!

Zorg ervoor dat je t-shirts en hoodies die je laat bedrukken een goed ontwerp hebben en van hoge kwaliteit zijn. Klanten die het ontwerp goed vinden en je kleding dus vaak dragen, posten bijvoorbeeld ook wel eens op social media. Bonus publiciteit voor je merk.

Herbruikbare Canvas en Katoenen tassen

The Best New Giveaways For Your Company in 2019 | Reusable Tote Bags

Nu mensen steeds bewuster worden van het milieu en hun omgeving, geven ze eerder een voorkeur aan winkelen met een herbruikbare tas dan een plastic tas. Deze tassen gaan lang mee en kunnen worden opgevouwen. Het scheelt ook weer geld, elke keer die plastic tassen…

Laat geweldige katoenen en canvas tassen bedrukken voor je klanten. Niet alleen promoot je milieuvriendelijkheid, maar ook krijg je meer publiciteit.

Draagbare Powerbanks

The Best New Giveaways For Your Company in 2019 | Portable Phone Chargers

Een mobiele telefoon is tegenwoordig vastgeplakt aan je hand. De batterij gaat ook wel eens leeg.

Geef je klanten gepersonaliseerde powerbanks, zodat ze overal en altijd opgeladen zijn. Ze zijn klein en licht, maar uiterst nuttig voor mensen die vaak onderweg zijn.

USB sticks

The Best New Giveaways For Your Company in 2019 | Flash Drives

Geef mensen de ruimte om bestanden en documenten op te slaan door ze USB sticks te geven. Ze zijn erg handig en klein. Naast de originele versies, bieden we ook nog speciale types aan.

Gepersonaliseerde Drinkflessen

The Best New Giveaways For Your Company in 2019 | Branded Notebooks

Wat zoeken mensen meestal op hete zomerdagen? Verkoeling! Dit kan door een lekker koel drankje. Gepersonaliseerde drinkflessen zijn perfecte relatiegeschenken. Mensen blijven gehydrateerd en worden bij elk slokje herinnerd aan je merk. Ze zijn ook nog eens herbruikbaar, wat langdurige reclame betekent.

Gepersonaliseerde Koptelefoons

The Best New Giveaways For Your Company in 2019 | Branded Headsets

Een van de populairste relatiegeschenken is de gepersonaliseerde koptelefoon. Mensen luisteren graag naar muziek, audioboeken of podcasts wanneer ze van werk naar huis gaan bijvoorbeeld.

Geef je klanten een mooie headset cadeau! Ze zullen erg dankbaar zijn, want wie wil hem nou niet?

Coupons, Cadeaukaarten en Bonnen

The Best New Giveaways For Your Company in 2019 | Coupons, Gift Cards, and Vouchers

Niemand weerstaat een goede deal of korting! Door klanten te voorzien van coupons of cadeaubonnen, kun je ze overhalen om ook je andere aanbiedingen te bekijken!

Relatiegeschenken zijn een geweldige manier om klanten en medewerkers tevreden te houden en ze terug te laten komen voor meer. Ontvang nu je eigen gepersonaliseerde relatiegeschenken!