De 3 nieuwe must-have producten voor in je tas om het Coronavirus te bestrijden

De 3 nieuwe must-have producten voor in je tas om het Coronavirus te bestrijden

De dagen van het simpele; ”Heb ik mijn telefoon, sleutels en portemonnee” bij me zijn voorbij. Tegenwoordig is het een slecht idee om het huis te verlaten zonder deze 3 fundamentele items.

1. Desinfecterende handgels

Desinfectie handgel + regelmatig handen wassen = een veilige omgeving

Om jezelf te beschermen en om de verspreiding van het virus te voorkomen, is het regelmatig wassen van je handen en het goed desinfecteren nog nooit zo belangrijk geweest. Dit heeft ertoe geleid dat kantoren en werkplekken op strategische wijze zijn begonnen met het plaatsen van desinfectie handgels binnen het bedrijf om hygiëne te kunnen garanderen en het virus te bestrijden.

Ook op individueel niveau moeten mensen, om schone handen te krijgen, desinfectie handgel gebruiken. Het is gewoon iets essentieels geworden, want zelfs de zwaksten doden 90% van alle bacteriën en ziektekiemen. Plus, ze zijn ook nog eens praktisch. Met zo veel opties die perfect ontworpen zijn voor in je tas of zak.

2. Handschoenen

De Handschoenen Gaan Aan

Gelukkig is het dragen van handschoenen niet verplicht. Op dit punt is het echter wel beter om jezelf te beschermen dan later spijt te hebben. Dus, zorg ervoor dat je een paar bij je hebt, voor het geval dat. In sommige vakgebieden of beroepen wordt het aangeraden of is het noodzakelijk geworden om ten alle tijden handschoenen te dragen.

Dit is natuurlijk niet het geval in het privéleven. Dat gezegd te hebben, als je ineens geen desinfectiemiddel meer hebt, of het simpelweg niet fijn vindt om in het openbaar alles vast te pakken, zou het dragen van wegwerphandschoenen niet verkeerd zijn.

Als je gebruik maakt van wegwerphandschoenen, zorg er dan voor dat je ze op de juiste manier weggooit: in een afgesloten afvalbak.

3. Mondkapjes

Een Van De Belangrijkste Items In Deze Tijd

Wanneer je met het openbaar vervoer reist of het ziekenhuis bezoekt, het wordt nu dringend geadviseerd om een mondkapje te dragen. Daarom zou het zeker nuttig zijn om er altijd eentje bij te houden. Je weet natuurlijk nooit wanneer je snel ergens naar binnen moet.

En als je toch een mondkapje bij moet hebben ten alle tijden, waarom zou je dan niet je eigen bedrukken? Waarom zou je een gepersonaliseerd mondkapje nodig hebben? Nou, als je wegwerpkapjes blijft gebruiken, hebben ze niet alleen geen nauwsluitende bescherming, maar beginnen ze oncomfortabel te worden na langdurig gebruik en moeten ze weggegooid worden. Kijk eens om je heen en trek inspiratie uit andere mondkapjes of je omgeving.

Als je geen tijd of zin hebt om je eigen mondkapjes te ontwerpen, geen paniek. Wij hebben een groot assortiment voorbedrukte mondkapjes, net op tijd voor de feestdagen!

En onthoud, als je een wegwerpmasker draagt, gooi hem dan meteen weg na gebruik in een gesloten afvalbak. Als je een herbruikbaar mondkapje gebruikt, was hem dan. Als je je mondkapje niet direct na gebruik kunt wassen, plaats hem dan in een hermetische doos en was het wanneer je kan.

Maar wat denk jij? Is er iets waar jij niet zonder kunt deze tijd? Zijn er tips die voor jou werken die je wil delen? Laat het ons weten in de comments hieronder!