Bij Drukzo heb je de keuze om zelf je bestanden te uploaden, gebruik te maken van onze online designtool of onze professionele designstudio in te schakelen. Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van onze online designtool kun je onderstaande video bekijken om te zien hoe dit in zijn werk gaat. Wil je meer informatie over de mogelijkheden binnen de designtool? Bekijk dan onze video over de mogelijkheden binnen de designtool.

 

TRANSCRIPTIE VAN DE VIDEO:

Dit is Koen. Hoi Koen.

In deze video laat hij je zien hoe je kunt bestellen met onze online ontwerptool.

Wanneer je naar onze ontwerptool gaat en kiest voor start met ontwerpen, wordt je gevraagd om het formaat te kiezen wat je wilt hebben.

Kies het formaat en selecteer of je een enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking wilt.

Selecteer vervolgens het soort ontwerp dat je zou willen zien. Je krijgt nu alle ontwerpen te zien en kunt zelf selecteren welk ontwerp het beste bij jou past.

Wanneer je nu doorklikt kun je het bestand gaan aanpassen naar jouw wensen.

Pas alle noodzakelijke gegevens aan, en vergeet niet dit ook voor de overige pagina’s te doen. Klik nu op klaar.

Voor meer informatie over de mogelijkheden binnen de designtool kun je onze video over ‘ontwerpmogelijkheden binnen de designtool’ bekijken.

Controleer je bestand nu zorgvuldig en keur de pagina’s goed.

Wanneer je nog niet bent ingelogd is het noodzakelijk om dat alsnog te doen, zodat jouw bestand opgeslagen kan worden en er niets verloren gaat.

Wanneer je nu op doorgaan klikt, kun je jouw oplage, papiersoort en overige opties selecteren en je product in je winkelwagen plaatsen.

Je kunt de bestelling nu verder afronden en voor je het weet heb je een schitterend product in huis.

Zo zie je maar weer Koen, een kind kan de was doen. Doei.