Zelf een fotokalender maken: Gratis ontwerpen

Wat is er leuker dan een fotokalender maken met je eigen foto’s? Zo wordt je nog het hele jaar blij van jouw allermooiste herinneringen. Bij Drukzo kun je eenvoudig zelf je fotokalender maken, bovendien is het ontwerpen helemaal gratis!

Waarom zelf een fotokalender maken?

Een fotokalender is een super leuk middel om je kantoor op te fleuren. Bijvoorbeeld met een bedrijfskalender met de leukste momenten met je medewerkers. Maar een fotokalender is natuurlijk ook gewoon enorm leuk voor thuis op het toilet. Al die leuke vakantiefoto’s verdienen het toch niet weggestopt te worden in een fotoalbum?

Echter, als je niet zo handig bent met designprogramma’s en ook geen honderden euro’s wilt uitgeven aan een ontwerper wordt een fotokalender maken gelijk een stuk minder leuk.

De gratis ontwerptool van Drukzo is dan de ideale oplossing. Met onze ontwerptool maak je namelijk eenvoudig en gratis zelf je fotokalender.

Voorbeelden van fotokalenders

Zelf fotokalender maken

Via onze fotokalender ontwerp pagina kun je bovendien heel gemakkelijk bestellen. Je voegt eenvoudig je eigen foto’s in of kiest uit een van onze duizenden gratis foto’s of standaard kalenders. Je kunt direct zien hoe jouw fotokalender er uiteindelijk uit komt te zien en hebt geen last van lastige aanleverspecificaties. Zo heb jij jouw fotokalender al binnen een paar dagen in handen!

Heb je al een design voor je fotokalender? Geen probleem! Ga dan naar de fotokalender pagina.

Heb je nog vragen over het maken van een fotokalender? We staan je maar al te graag te woord!