Zelf een fotokalender maken: Gratis ontwerpen

Zelf een fotokalender maken: Gratis ontwerpen

Wat is er leuker dan een fotokalender maken met je eigen foto’s? Zo wordt je nog het hele jaar blij van jouw allermooiste herinneringen. Bij Drukzo kun je eenvoudig zelf je fotokalender maken.

Waarom zelf een fotokalender maken?

Een fotokalender is een super leuk middel om je kantoor op te fleuren. Bijvoorbeeld met een bedrijfskalender met de leukste momenten met je medewerkers. Maar een fotokalender is natuurlijk ook gewoon enorm leuk voor thuis op het toilet. Al die leuke vakantiefoto’s verdienen het toch niet weggestopt te worden in een fotoalbum?

Echter, als je niet zo handig bent met designprogramma’s en ook geen honderden euro’s wilt uitgeven aan een ontwerper wordt een fotokalender maken gelijk een stuk minder leuk.

Online zijn er veel ontwerptools. Ben je een beetje thuis in de ontwerpwereld? Dan kun je bijvoorbeeld Illustrator of InDesign gebruiken. Toch iets makkelijkers nodig? Bekijk bijvoorbeeld Canva!

Voorbeelden van fotokalenders

Zelf fotokalender maken

Als je een beetje van de ontwerpwereld thuis bent, dan zul je makkelijk via programma’s zoals InDesign een ontwerp kunnen maken. Als je toch een makkelijkere tool zoekt, ga dan eens naar Canva. Canva zorgt voor een makkelijke, gratis tool om een leuk ontwerp te maken. Ook met je eigen foto’s!

Heb je al een design voor je fotokalender? Geen probleem! Ga dan naar de fotokalender pagina.

Heb je nog vragen over het maken van een fotokalender? We staan je maar al te graag te woord!