Vlag met logo: uitleg en voorbeelden

Vlag met logo: uitleg en voorbeelden

Je bedrijfspand valt pas echt op met een mooie vlag met jouw bedrijfslogo. Zo kunnen jouw klanten je gemakkelijk vinden en maak je bovendien gelijk een professionele indruk. Maar wat voor vlaggen zijn er? Welke moet je kiezen? En hoe maak je het design op?

Voorbeelden

Een mooie vlag met logo is een prachtig affiche voor jouw bedrijf. Behalve marketingdoeleinden, zijn vindbaarheid en een professionele uitstraling natuurlijk redenen om een vlag met een logo aan te schaffen. Maar niet voor elk bedrijf is dezelfde vlag geschikt. Gelukkig is er voor elk bedrijf wel een passende vlag. Hieronder zie je welke vlag er zijn zodat jij de vlag kunt kiezen die het best past bij jouw bedrijf.

Gevelvlag

Bij Koningsdag hangen wij Nederlanders hem spontaan uit, de welbekende gevelvlag. Maar ook voor jouw bedrijf is het een onwijs leuke toevoeging. Heb je de mogelijkheid om een vlag aan de buitenmuur van je bedrijfspand te plaatsen? Ga dan naar de gevelvlag pagina.

Voorbeeld van een gevelvlag


Kioskvlag

Voor jouw winkel of horecazaak is het natuurlijk belangrijk dat jouw vlag altijd recht blijft hangen en goed leesbaar is. Dan kun je het best kiezen voor een kioskvlag. Welbekend van natuurlijk de ijssalon of snackbar. Maar vergis je niet, met deze vlag kun je ook een echt luxe gevoel uitstralen. Hij wordt dan ook veel gebruikt voor hippe boetiekjes en eettentjes.

Deze vlag blijft altijd netjes recht hangen en is daardoor goed leesbaar. Zo valt jouw onderneming altijd op! De kioskvlag is er in drie verschillende maten, meer informatie vind je op de kioskvlag pagina.

Voorbeeld van een kioskvlag


Beach en dropflags

Geen mogelijkheden om een vaste vlag bij je bedrijfspand te plaatsen? Of wil je een vlag die je op meerdere locaties kunt inzetten? Dan is een beach of dropflag ideaal! Overdag zet je de vlaggen voor je pand en s’avonds haal je ze weer eenvoudig naar binnen. Zo krijgen jouw klanten en relaties een groots entrée. Bovendien zijn deze vlaggen heel makkelijk te vervoeren en daardoor overal inzetbaar.

Het verschil tussen beach en dropflags zit hem in de vorm van de vlag. Zoals op onderstaande afbeelding te zien heeft de dropflag de vorm van een traan en is de beachflag meer langwerpig. De beachflag wappert door deze vorm meer in de wind dan een dropflag. Wil je veel tekst op je vlag plaatsen, dan is de dropflag de beste optie. Door de vorm van de vlag blijft het doek altijd strak gespannen en is jouw boodschap dus goed leesbaar. Kijk voor meer informatie eens op onze beachflag en dropflag pagina.

Voorbeeld van een beachflag

Voorbeeld van een dropflag


Baniervlaggen

Heb je de ruimte en wil je echt opvallen? Dan kun je kiezen voor baniervlaggen. Deze vlaggen zijn in veel verschillende grote maten te verkrijgen. Voor jouw restaurant, parkeerplaats of ingang van de je bedrijfspand een super professionele toevoeging. Door het bescheiden prijskaartje van de vlaggen is het voor de ondernemer met een kleiner budget ook leuk! Meer informatie over baniervlaggen vind je op de baniervlaggen pagina.

Voorbeeld van een baniervlag


Landenvlaggen

Behalve voor zakelijke doeleinden heeft Drukzo ook landenvlaggen. Voor de Belgische, Nederlandse en Friesche vlag kun je ook bij ons terecht. De landenvlaggen zijn er in drie verschillende maten. Deze kun je vinden op onze landenvlaggen pagina.

Landenvlaggen


Vlaggen accessiores

Heb je nog geen gevelstokhouder of gevelstok? Of ben je op zoek naar andere toepassingen om jouw vlag te plaatsen? Geen zorgen, we hebben velen accessiores voor het bevestigen of plaatsen van jouw vlag. Deze vind je op de vlaggen accessiores pagina.


Aanleverspecificaties

Wil je weten hoe je jouw vlag met logo het best kunt opmaken? Zoals je in onze aanleverspecificaties kunt lezen, vragen we je om een tekstmarge van 3mm aan te houden. Dit komt omdat er bij het snijden van drukwerk een kans op een maximale afwijking van 3mm bestaat. Staat je tekst minder dan 3mm bij de rand vandaan. Dan kan het zijn dat er een stuk van je tekst wordt mee gesneden. Dit willen we natuurlijk voorkomen.

Zorg ook dat de afmetingen van je bestand overeenkomen met het uiteindelijke drukwerk. Je kunt je voorstellen dat als wij jouw bestand erg moeten vergroten de kwaliteit minder wordt. Als we daar in tegen je bestand erg moeten verkleinen kan het zijn dat je tekst niet meer leesbaar is. Bekijk daarom goed de werktekeningen van het door jouw gekozen product.

Heb je nog vragen over een vlag met logo? We staan je maar al te graag te woord!