Visitekaartjes: voorbeelden van echte klanten

Visitekaartjes: voorbeelden van echte klanten

Er zijn miljoenen ontwerpen visitekaartjes. Maar welk ontwerp past het beste bij jouw bedrijf? Voor wat extra inspiratie is het soms fijn om te zien hoe andere ondernemers hun visitekaartjes ontwerpen. Bij deze een aantal voorbeelden van inspirerende visitekaartjes.

Voorbeelden visitekaartjes

Pimp je visitekaartjes

Naast een mooi design voor je visitekaartjes kun je nog meer doen om ze echt op te laten vallen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de afbeelding hieronder. Door simpelweg met een stift de randen een felle kleur te geven, zorg je voor een onwijs gaaf effect!

Visitekaartjes ontwerpen met gratis tool

Wist je trouwens dat je bij Drukzo eenvoudig je eigen visitekaartjes online kunt ontwerpen? Dit kan voor de visitekaartjes ‘Extra stevig’, ‘Extra stevig mat’ en ‘Extra stevig hoogglans’. We hebben duizenden ontwerpen voor je klaarstaan die je nog naar eigen wens kunt aanpassen. Zo wordt zelf visitekaartjes maken pas echt leuk en gemakkelijk. Bekijk onze gratis ontwerptool maar eens!

Testimional klanten

Janneke Kamhoot, Seasons Musthaves (18-10-2014) “Via mijn netwerk ben ik bij Drukzo terecht gekomen. Ik was op zoek naar een drukkerij met een hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. Erg blij met het luxe gevoel wat mijn visitekaartjes uitstralen. Zeker voor herhaling vatbaar!”

Opgemaakt met gratis ontwerptool

Joyce Sonneveld (03-12-2014) “Drukzo, ik maak al mijn marketingmateriaal via deze website, na enig wat zweten en gedoe met foto`s besloot ik een belletje te wagen en om hulp te vragen. Dit had ik veel eerder moeten doen! Na een kort en grappig keuze menu kreeg ik een medewerker aan de lijn die mij vriendelijk en behulpzaam te wordt stond. Oplossingsgericht, klantvriendelijke, hoog service niveau , echt een voorbeeld voor vele bedrijven. Ik vind het heel knap dat je als bedrijf zo een persoonlijke klantvriendelijke benadering kan hebben met de klant en dat via een website!! vind ik echt heel sterk.”

Petra Zoet (25-11-2014) “Ik heb nu DE drukkerij ontdekt waar iedereen terecht kan. Van slimme DTP-er tot “blonde”, startende ZZP-er. Het advies en de service steekt met kop en schouders uit boven de rest. Je krijgt het gevoel alsof alle persen gestopt worden om geheel en al tot jouw beschikking te staan wanneer je een vraag hebt. De opvolging na het plaatsen van de order is briljant en ik voelde mij bijzonder gewaardeerd. En alsof dat onvoldoende is, de prijzen zijn geweldig. Dit is een bijzonder goed betaalbare drukkerij die absolute kwaliteit levert. Een bedrijf dat als voorbeeld mag gelden voor andere bedrijven wanneer het aankomt op klantgerichtheid!”