Trouwkaarten maken: Zelf gratis ontwerpen

Jouw trouwdag moet natuurlijk een van de mooiste dagen uit je leven worden. Jij wilt dat jouw trouwkaart overeen komt met de sfeer van je bruiloft en dat iedereen al zin krijgt in jullie mooiste dag! Daarom heeft Drukzo de allermooiste trouwkaarten voor de allerlaagste prijs. En het online maken van de trouwkaarten is bovendien helemaal gratis!

Waarom zelf je trouwkaarten maken?

Het liefst maak je jouw trouwkaarten zo origineel mogelijk. Heb je niet zoveel zin om honderden euro’s aan een designer uit te geven? Of om thuis uren te knutselen?

De gratis ontwerptool van Drukzo is dan de ideale oplossing! Met de ontwerptool maak je namelijk eenvoudig, online en gratis zelf je trouwkaarten.

Zelf trouwkaarten maken

Wist je dat je bij Drukzo trouwkaarten kunt bestellen van de allerhoogste kwaliteit? Voor de laagste prijs van Nederland?

Via onze wenskaart ontwerp pagina kun je bovendien heel gemakkelijk en gratis ontwerpen. Klik bij de categori├źn op ‘Bruiloften’ en voeg eenvoudig je eigen foto in of kiest uit een van onze duizenden gratis foto’s. Maar je kunt ook andere wenskaart designs kiezen en hier je eigen foto’s aan toevoegen. Daarnaast kun je eenvoudig teksten toevoegen of aanpassen. Met de oneindige mogelijkheden maak jij precies wat jij wilt. Zo verstuur jij al binnen een paar dagen je zelf gemaakte originele trouwkaarten!

Heb je al een ontwerp voor je trouwkaarten? Geen probleem! Ga dan naar de bestelpagina.

Voorbeelden van trouwkaart ontwerpen

Heb je nog vragen over het maken van trouwkaarten? We staan je maar al te graag te woord!