Trouwkaarten maken: Zelf gratis ontwerpen

Trouwkaarten maken: Zelf gratis ontwerpen

Jouw trouwdag moet natuurlijk een van de mooiste dagen uit je leven worden. Jij wilt dat jouw trouwkaart overeen komt met de sfeer van je bruiloft en dat iedereen al zin krijgt in jullie mooiste dag! Daarom heeft Drukzo de allermooiste trouwkaarten voor de allerlaagste prijs. En het online maken van de trouwkaarten is bovendien helemaal gratis!

Waarom zelf je trouwkaarten maken?

Het liefst maak je jouw trouwkaarten zo origineel mogelijk. Heb je niet zoveel zin om honderden euro’s aan een designer uit te geven? Of om thuis uren te knutselen?

Online zijn er vele tools te vinden die jou kunnen helpen bij het ontwerpen van je trouwkaarten. Lees snel verder om er achter te komen!

Zelf trouwkaarten maken

Wist je dat je bij Drukzo trouwkaarten kunt bestellen van de allerhoogste kwaliteit? Voor de laagste prijs van Nederland?

Je kunt gemakkelijk online je trouwkaarten ontwerpen. Als je van de grafische markten thuis bent, dan kun je bijvoorbeeld Photoshop, Illustrator of InDesign gebruiken. Op zoek naar een gratis tool met makkelijke voorbeelden? Bekijk dan Canva!

Heb je al een ontwerp voor je trouwkaarten? Geen probleem! Ga dan naar de bestelpagina.

Voorbeelden van trouwkaart ontwerpen

Heb je nog vragen over het maken van trouwkaarten? We staan je maar al te graag te woord!