Drukzo zet zich in voor Earth Water

Drukzo zet zich in voor Earth Water

De vraag naar water overstijgt het aanbod van het natuurlijke systeem. Dit betekent dat wereldweid meer dan 780 miljoen mensen geen toegang tot veilig drinkwater hebben, dat is een derde van de wereldbevolking.

Daar is natuurlijk geen voorstelling van te maken in ons kleine kikkerlandje. Hier sijpelt het water namelijk scheutig uit de kranen. Maar feit blijft dat sommige mensen ziek worden van drinkwater of zelfs omkomen door een tekort ervan. Hier moet natuurlijk echt iets aan gedaan worden.

Daarom steunt Drukzo het mooie initiatief Earth Water. Deze organisatie verkoopt bronwater, thee en koffie. 100% van de nettowinst die op deze producten gemaakt wordt gaan via de AKVO naar verschillende waterprojecten. Hiermee verrichten ze onderzoek, verzorgen onderwijs en organiseren opbouw-activiteiten op het gebied van water, milieu en infrastructuur. Doordat UNESCO volledig achter de werkwijze van Earth Water staat zijn ze de enige die het UNESCO-IHE logo op de waterflessen mogen plaatsen.

Drukzo gebruikt in haar kantoor de Earth Water watercoolers met daarin natuurlijk Earth Water bronwater. We hebben er nu 7 staan en groeien wij? Dan groeit Earth Water met ons mee! Bovendien sponsoren we al het drukwerk dat Earth Water nodig heeft voor haar nobele missie.

Wil jij ook op een eenvoudige manier een prachtig doel steunen? Kijk dan eens op de website van Earth Water naar de mooie projecten waar ze zich mee bezig houden.