Placemats ontwerpen: gemakkelijk en snel jouw eigen placemat

Placemats ontwerpen: gemakkelijk en snel jouw eigen placemat

Breng meer sfeer in je horecazaak met placemats met een foto. Ontwerp simpel en snel professionele placemats met jouw logo en tekst. Placemats met foto maak je super eenvoudig met de handige placemat ontwerptool van Drukzo! 

Waarom placemats ontwerpen?

Veel restauranthouders zien hun placemats als een hygiëne factor. Men wil logischerwijs zo min mogelijk uitgeven aan placemats, helemaal als het wegwerp materiaal is. Maar met de placemats van Drukzo kan je voor diezelfde lage prijs echt opvallen met jouw placemats. Bijvoorbeeld met een foto van je team of jouw specialiteiten op je placemats.

Inspiratie placemats ontwerpen

Jouw gasten zitten tijdens een leuk avondje uit in jouw restaurant toch al gauw een paar uur tegen jouw placemat aan te kijken. Een placemat is dus het ideale middel om op te vallen en boodschappen naar jouw gasten te communiceren. Met foto’s van jouw lekkerste gerechten op je placemat, kun je jouw gasten naar een duurdere aankoop sturen. Maar je kunt er ook voor kiezen om plaatstelijke sponsors of adverteerders op je placemats te zetten. Op deze manier zorg jij ervoor dat de placemats voor jouw gratis zijn.

Vind je voorgaande ideeën te commercieel? Je kunt natuurlijk ook een leuke foto van je team op jouw placemat zetten. Dat maakt jouw placemats super persoonlijk en professioneel!

Placemats ontwerpen privé gebruik

Vind je het leuk om bijvoorbeeld voor je kerstdiner met familie placemats met een foto te laten drukken? De placemats met foto zijn bij Drukzo al vanaf 10 stuks zijn te verkrijgen!

Eenvoudig foto uploaden en placemat bestellen

Geïnspireerd geraakt? Wist je dat je bij Drukzo placemats met foto kunt bestellen van de allerhoogste kwaliteit? Voor de laagste prijs van Nederland?

Via onze placemat pagina kun je bovendien heel gemakkelijk bestellen. Je voegt eenvoudig je eigen foto’s in of kiest uit een van onze duizenden foto’s in onze gratis database. Daarnaast kun je jouw eigen logo invoegen en de teksten aanpassen. Je kunt direct zien hoe jouw placemat er uiteindelijk uit komt te zien en hebt geen last van lastige aanleverspecificaties. Zo liggen jouw placemats al een paar dagen later bij jou in het restaurant!

Heb je nog vragen over het maken van een placemat met foto? We staan je maar al te graag te woord!