Gratis Online Brochure Maken

Een professionele organisatie heeft natuurlijk een eigen brochure met alle informatie over de onderneming, het ontstaan ervan en de diensten en/of producten die het aanbiedt. Dit is dé manier om nieuwe medewerkers met de neus dezelfde kant op te krijgen of om klanten te laten kennismaken met de onderneming. Via de ontwerptool van Drukzo ontwerp jij als ondernemer zelf online en gratis jouw brochures.

Een grafisch designer kost geld. Je bent al gauw honderden euro’s kwijt voor een simpel brochure ontwerp. Omdat een brochure niet direct financieel iets oplevert, is er veel tijd in steken of een designer inhuren vaak geen ideale optie.

Gelukkig biedt Drukzo uitkomst! Met de duizenden online brochure ontwerpen voor elke branche is dé juiste brochure voor jouw onderneming al in een paar minuten klaar. Bovendien is de ontwerptool om jouw brochures te maken helemaal gratis.

Gratis online brochure maken

Bij Drukzo kun je eenvoudig en gratis online je eigen brochures maken. Hierbij kun je gebruik van de handige templates die wij alvast voor je hebben gemaakt. Deze zijn gecategoriseerd op basis van industrie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan templates voor horeca, bruiloften, de gezondheidszorg en het onderwijs. Behalve de lay-out veranderen en teksten aanpassen, kun je ook zelf afbeeldingen toevoegen of kiezen uit duizenden foto’s uit onze uitgebreide database.

Hopelijk heb je nu genoeg informatie om zelf verder te kunnen met het ontwerpen van een brochure voor jouw bedrijf.

We helpen je namelijk graag verder!