Hoe Jij Gratis Online Jouw Brochure Kunt Ontwerpen

Hoe Jij Gratis Online Jouw Brochure Kunt Ontwerpen

Een professionele organisatie heeft natuurlijk een eigen brochure met alle informatie over de onderneming, het ontstaan ervan en de diensten en/of producten die het aanbiedt. Dit is dé manier om nieuwe medewerkers met de neus dezelfde kant op te krijgen of om klanten te laten kennismaken met de onderneming.

Een grafisch designer kost geld. Je bent al gauw honderden euro’s kwijt voor een simpel brochure ontwerp. Omdat een brochure niet direct financieel iets oplevert, is er veel tijd in steken of een designer inhuren vaak geen ideale optie.

Gelukkig zijn er vele opties om dit te voorkomen! Met de duizenden online brochure ontwerpen voor elke branche is dé juiste brochure voor jouw onderneming al in een paar minuten klaar. Bovendien zijn veel designtools gratis. Denk bijvoorbeeld aan Canva.

Gratis online brochure maken

Bij Drukzo kunnen we je een handje helpen. Je kunt je eigen brochure ontwerpen door van de handige templates die wij alvast voor je hebben gemaakt, gebruik te maken. Deze zijn gecategoriseerd op basis van industrie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan templates voor horeca, bruiloften, de gezondheidszorg en het onderwijs.

Als je toch ervaring hebt met ontwerpen, kan bijvoorbeeld Indesign of Photoshop je beste vriend zijn. Zo kun je gemakkelijk je eigen ontwerp in een van onze templates plaatsen.

Hopelijk heb je nu genoeg informatie om zelf verder te kunnen met het ontwerpen van een brochure voor jouw bedrijf. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij wat we voor je kunnen doen.

We helpen je namelijk graag verder!