Canvas collage maken: Uitleg en voorbeelden

Canvas collage maken: Uitleg en voorbeelden

Wat is er leuker dan een collage maken van jouw mooiste herinneringen met canvas? Dit artikel geeft je inspiratie voor het maken van een super mooie canvas collage.

Foto op canvas

Wil je die ene saaie kamer in je huis wat meer leven inblazen? Dan is een canvas collage de oplossing! Je kunt tegenwoordig heel gemakkelijk een canvas bestellen vanuit je luie stoel. Bovendien zijn canvasdoeken tegenwoordig ontzettend goedkoop en dat maakt het wel zo leuk! De prijs maakt het mogelijk om voor elke vakantie een canvas te bestellen en zo beetje bij beetje die kale muur op te fleuren met een collage. Of er gewoon eens eentje cadeau te doen natuurlijk!

Canvas collage

Een collage maken met foto’s op canvas is een super leuk idee! Je kunt natuurlijk een collage maken en deze op canvas laten drukken. Maar het is ook erg leuk om verschillende canvassen te laten drukken en deze op een muur tot een collage om te toveren.

Op de mooiste dag van je leven maak je natuurlijk veel foto’s. Voeg de mooiste samen tot een mooie canvas collage zodat je nog vaak kan genieten van deze mooie dag. 

Meer sfeer in je woonkamer? Die mooie kunstwerken of foto’s die precies bij je interieur passen kun je natuurlijk ook gemakkelijk en goedkoop op canvas laten drukken.

Een stamboom van jouw familie op de muur? Je dierbaren zijn altijd dichtbij met een mooie canvas collage zoals hieronder is gemaakt. 

Als je bijvoorbeeld om de twee jaar een foto van je kindje op canvas laat drukken, kun je deze op den duur tot een mooie canvas collage omtoveren. Zo is die kale muur ineens een kunstwerk waar je jouw kindje ziet opgroeien! 

Eenvoudig foto uploaden en canvas collage bestellen

Geïnspireerd geraakt? Wist je dat je bij Drukzo canvassen kunt bestellen van de allerhoogste kwaliteit? Voor de laagste prijs van Nederland?

Via onze Canvas pagina kun je bovendien heel gemakkelijk bestellen. Je voegt eenvoudig je eigen foto in of kiest uit een van onze duizenden gratis foto’s. Je kunt direct zien hoe jouw canvas er uiteindelijk uit komt te zien en hebt geen last van lastige aanleverspecificaties. Zo hangt jouw canvas al een paar dagen later bij jou thuis aan de muur!

Heb je nog vragen over het maken van een canvas collage? We staan je maar al te graag te woord!