Mooi briefpapier: voorbeelden en uitleg

Mooi briefpapier: voorbeelden en uitleg

Mooi briefpapier is een must voor een professioneel bedrijf. Maar wat is mooi briefpapier? In dit artikel geven we je inspiratie en voorbeelden voor mooi briefpapier.

Omdat mooi briefpapier niet direct geld oplevert, wordt het vaak door bedrijven verwaarloosd. Echter, het versturen van een offerte, rekening of nieuwsbrief is juist een kans om het verschil te maken. Door professioneel en mooi briefpapier kweek je vertrouwen. Je klant zal dan net wat sneller akkoord gaan met jouw offerte. Je klant zal het minder erg vinden om een rekening van je te ontvangen. En mooi briefpapier kan er voor zorgen dat jouw nieuwsbrief ├ęcht gelezen wordt. Hieronder geven we je voorbeelden van briefpapier en vertellen we je wat jij kan doen voor mooi briefpapier.

Zelf je briefpapier ontwerpen

Als je handig bent met designprogramma’s ontwerp je jouw briefpapier natuurlijk zelf. Het meest voorkomende briefpapier ziet er als volgt uit: Je logo en/of bedrijfsnaam staan bovenaan. De contactgegevens zie je meestal onderaan het briefpapier. Er zijn natuurlijk uitzonderingen. Probeer lekker creatief te zijn, maar vergeet niet wie je doelgroep is. Als overlijdensverzekeraar is het misschien niet handig om ‘Crea Bea’ uit te hangen.

Zo, als het goed is weet je nu voldoende om jouw eigen briefpapier te ontwerpen. Daar kan je nu mee beginnen op onze speciale pagina voor briefpapier ontwerpen. Succes!