Tools voor ontwerpers en drukwerkverkopers

Als je zelf ontwerpt en zelf degene bent die drukwerk bestelt, dan heeft Drukzo een aantal producten die je daarbij goed kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een Pantone kleurenwaaier, waarmee je altijd in beeld hebt wat de in de grafische sector gestandaardiseerde PMS kleuren doen op glanzend of mat papier. Of, nog beter, hoe die gestandaardiseerde kleur er uitziet als je die omzet naar vier kleuren (full colour).

We hebben ook het populaire voorbeeldpakket van Drukzo, tegenwoordig verkrijgbaar in handige waaiervorm, in een white label uitvoering (zonder Drukzo logo en zonder onze gegevens). Die kun je mooi aanbieden aan je eigen drukwerkklanten, zodat ook zij een goede indruk krijgen van papiersoorten en de full colour bedrukking daarvan. Kortom, genoeg mogelijkheden om professioneel aan de slag te gaan.

Drukwerkvoorbeelden-waaier

Drukwerk voorbeelden waaier

kunt natuurlijk de gratis Drukzo waaier met drukwerkvoorbeelden aanvragen, maar wat nu als je zelf drukwerk doorlevert aan jouw klanten? Dan wil je niet dat daar een logo of adres op staat van Drukzo. Daarom is er ook de WHITE LABEL uitvoering van deze voorbeeldenwaaier: een kleurige waaier waarin jouw klant de verschillende standaard papierssoorten kan zien, voelen en vergelijken hoe full colour drukwerk er op uitkomt. Daar scoor je mee!

Pantone kleurenwaaier PMS

Pantone kleurenwaaier PMS

De PANTONE kleurenwaaierset PMS bestaat uit twee waaiers met elk 1677 PANTONE kleuren, gedrukt op gecoat en ungecoat papier (Solid Coated & Uncoated). De waaiers tonen een mooi op kleur gerangschikt palet met de formules voor kleurmenging, op basis van de veertien Pantone basisinkten. Een perfect hulpmiddel bij het opmaken en drukken van PMS drukwerk.

1677 solid PANTONE kleuren Inclusief de mengformules Gedrukt op glanzend en mat FSC gecertificeerd papier Iedere kleur met eigen PANTONE nummer of naam Inclusief ColorChecker® Lighting Indicator, die helpt bij het beoordelen van de kleuren in omgevingslicht

Pantone kleurenwaaier CMYK

Pantone kleurenwaaier CMYK

De PANTONE kleurenwaaierset CMYK bestaat uit twee waaiers met een op kleur gerangschikt palet van 2868 CMYK opgebouwde kleuren, gedrukt op gecoat en ungecoat papier. Een perfect hulpmiddel bij het opmaken en drukken van full colour drukwerk.

2868 opgebouwde proceskleuren Inclusief de opbouw-waarden Gedrukt op glanzend en mat FSC gecertificeerd papier In overzichtelijke kleurschakering