8 Grappige Stoepborden

8 Grappige Stoepborden

Op zoek naar een goede manier om de aandacht te trekken van voorbijgangers? Denk dan eens aan een leuk stoepbord. Hoewel anderen deze marketingmiddelen misschien gebruiken om de daghap of een aanbieding aan te kondigen, zijn er ook ondernemers die er iets speciaals van maken.

Vind inspiratie voor jouw eigen geestige stoepborden door deze gevatte voorbeelden.

1. Schuldgevoel

Schuldgevoel | 8 Grappige Stoepborden

Wie had gedacht dat een stoepbord je ooit zo’n schuldgevoel aan zou praten? Hoe kun je nu geen medelijden hebben met deze arme restaurantmedewerkers?

2. Cartoons

Cartoons | 8 Grappige Stoepborden

Cartoons zijn een leuke manier om klanten naar je winkel te trekken. Wat gebeurt er wanneer je katten en alcohol met elkaar mixt? Nou, in ieder geval een flinke rotzooi, zoals te zien op dit grappige krijtstoepbord.

3. Drama

Drama | 8 Grappige Stoepborden

Wie had gedacht dat een kom soep voor zoveel drama kon zorgen? Je bent misschien niet zo extreem als dit restaurant, maar grappen vol drama  kunnen wel zorgen dat je klanten écht in lachen uitbarsten.

4. Je Hebt Geen Ongelijk

Je Hebt Geen Ongelijk | 8 Grappige Stoepborden

Je kent het volgende Engelse gezegde misschien wel: “An apple a day keeps the doctor away”. Dit stoepbord van het Lord Nelson Restaurant heeft dit klassieke gezegde een gewelddadige, maar toch grappige draai. Je vraagt je gelijk af wat voor appel gerelateerde kattenkwaad dit restaurant heeft uitgehaald.

5. Zorgcentrum voor je Man

Zorgcentrum voor je Echtgenoot | 8 Grappige Stoepborden

Sommige mannen vervelen zich tijdens het boodschappen doen of winkelen. Deze kroeg weet wel hoe ze die mannen uit hun lijden kunnen verlossen. Beste mannen, stel je voor dat je eindelijk even voor jezelf hebt met een biertje. Klinkt als een droom, toch?

6. Balansdag

Balansdag | 8 Grappige Stoepborden

Bang dat je aankomt als je je niet aan je dieet houdt? Dit gevatte stoepboard laat zien hoe je je dieet goed in balans kunt houden. Neem gewoon een ijsje per hand. Zo. Probleem opgelost.

7. Woordgrapjes

Popcultuur Grapjes | 8 Grappige Stoepborden

Woordspelingen. Je houdt ervan of je haat ze. Hoe dan ook zijn ze ijzersterk in het trekken van de aandacht van klanten. Eén ding is zeker. Het maken van een afspraak bij Moe’s Hairstyling is overduidelijk nooit probleem.

8. Alles Wat we Verkopen Zuigt

Alles Wat We Verkopen Zuigt | 8 Grappige Stoepborden

Vacuum House, een verkoper van stofzuigers, weet wel hoe ze hun product onder de aandacht kunnen brengen. Een klein beetje zelfspot en een knipoog werkt altijd.

Humor gebruiken in je marketingactiviteiten kan een erg effectieve marketingstrategie zijn, zolang je het goed doet. Het kan niet alleen zorgen voor de nodige aandacht, maar ook voor herkenning. Maak jouw pakkende stoepbord idee realiteit. Maak nu jouw eigen stoepbord ontwerp!