5 Manieren Om Jouw Business Op het Strand te Promoten

5 Manieren Om Jouw Business Op het Strand te Promoten

Hier komt de zon! Iedereen gaat naar het strand en trekt erop uit. Dit kan nadelig zijn voor de groei van jouw bedrijf. Je moet zorgen voor extra zomerpromoties. Hier is een leuk idee: in plaats van mensen naar jouw bedrijf te brengen, zou u misschien jouw bedrijf bij de mensen kunnen brengen.

Het strand is de nummer één vakantiebestemming voor de zomer. Groepen mensen trekken naar het strand om de hitte te ontvluchten. Het is de perfecte plek om jouw bedrijf op de meest creatieve manier te promoten. Hier zijn enkele manieren waarop jij jouw bedrijf op het strand kunt adverteren:

1. Overal Zand

1. Overal Zand | 5 Manieren Om Jouw Business Op het Strand te Promoten

Ben je op zoek naar een manier om mensen op het strand te laten stoppen en kijken naar jouw zomercampagne? Maak zandsculpturen. Dit is absoluut niet veel voorkomend, maar het kan gemakkelijk de aandacht trekken en indruk maken op strandgangers. Mensen zullen niet kunnen weerstaan om een foto te maken met je sculptuur en deze op sociale media plaatsen.

Zorg ervoor dat je een bord laat maken om jouw sculptuur nog opvallender te maken en vergeet niet om een hashtag op het bord te plaatsen, zodat je alle berichten van de campagne kunt bundelen, content ervan kan maken en kan terugvinden.

Een ander groot voordeel van zandsculpturen is dat de materialen gratis zijn. Het enige wat je hoeft te doen is zandbeeldhouwers betalen om het ontwerp te maken. Je kunt dit natuurlijk ook zelf doen.

2. Je Kunt Nooit Tegen de Klassiekers Op

2. Je Kunt Nooit Tegen de Klassiekers Op | 5 Manieren Om Jouw Business Op het Strand te Promoten

Strandbanner adverteren is een effectieve manier van marketing, maar toch wordt het door sommige mensen als ouderwets aangezien. Deze manier van adverteren op het strand slaagt daarentegen met vlag en wimpel. Mensen zien de banner altijd!

Spandoeken raken niet verdwaald in de massa en kunnen niet over het hoofd worden gezien. Als een banner goed wordt geplaatst, kan deze voor een lange tijd een hoop effect hebben. En, strandvlaggen – het zit hem in de naam – zijn perfect om op het strand te worden geplaatst, bijvoorbeeld naast drukke terrassen.

3. Leuke Zomer Goodies

3. Leuke Zomer Goodies | 5 Manieren Om Jouw Business Op het Strand te Promoten

Mensen houden van gratis spullen. Mensen houden er daarnaast nog meer van, wanneer het iets is dat ze meteen op het strand kunnen gebruiken tegen de zon.

De zomer is het perfecte moment om wat gratis goodies uit te delen. Hoewel er honderden relatiegeschenken zijn die je kunt voorzien van uw logo, moet je ervoor zorgen dat jouw weggeefacties relevant zijn voor jouw merk en functioneel zijn voor de klanten. Enkele van de beste giveaways die zomaar op het strand voorbijgaan zijn strandspellen, parasols, koeltassen en bedrukte waterflessen. Niet alleen kunnen strandgangers dit gebruiken op hun dag op het strand, maar ze zijn ook een goede manier om de zichtbaarheid van jouw merk te vergroten.

Deze strategie voor strandreclame vergroot ook de kans dat jouw bedrijf/product/merk op de tijdlijn van sociale media wordt weergegeven. Mensen houden van fotograferen op het strand. Het is mogelijk dat de foto’s van jouw relatiegeschenken bevatten. Hoe je het ook went of keert, het is gratis online zomermarketing voor je merk.

4. Organiseer Veel Evenementen

4. Organiseer Veel Evenementen | 5 Manieren Om Jouw Business Op het Strand te Promoten

Organiseer een evenement op het strand waar iedereen van kan genieten. Het is de perfecte plek voor leuke zomerse activiteiten, je kunt iets op het strand vieren! Mensen zullen jouw merk voor altijd associëren met de leuke en positieve ervaring ze op jouw evenement hebben meegemaakt. Ze zullen meer geneigd zijn om het merk te ondersteunen en jouw producten te kopen of diensten te gebruiken.

Er zijn genoeg activiteiten en evenementen die je voor op het strand kunt organiseren. Je kunt sportevenementen organiseren zoals beachvolleybal, frisbee, iets met koken, concerten of zelfs een ‘Zomer Zonnewende Feest’.

Vergeet niet om banners en posters te gebruiken om jouw bedrijf op het strand te promoten. Dit is het perfecte moment voor mensen om meer te weten te komen van jouw bedrijf op het evenement.

5. Zoek- en Vind – Begraaf Het

5. Zoek- en Vind - Begraaf Het | 5 Manieren Om Jouw Business Op het Strand te Promoten

Een strand is een plaats om te ontdekken en verkennen. Zet een leuke speurtocht op ter ondersteuning van jouw zomer marketingactiviteiten op het strand.

Deze activiteiten zijn een geweldige manier om strandgangers te vermaken en interesse te wekken in wat je doet. Het zou hen ook een kans geven om jouw merk op een persoonlijker niveau te ervaren. Je kunt ook gratis publiciteit krijgen, niet alleen van de lokale media, maar van de deelnemers aan het evenement die dit waarschijnlijk op sociale media zullen plaatsen.

Hier is een tip: geef je speurtochtdeelnemers exclusieve prijzen. Het kan een limited edition product zijn, een jaaraanbieding van jouw producten of gratis gebruik van jouw dienst. Maak het iets unieks.

Het zomerseizoen is een en al plezier. Vergeet niet om al deze kwaliteiten aan de mensen op het strand te brengen door te adverteren!