3 ideeën om op te vallen met gepersonaliseerde producten

3 ideeën om op te vallen met gepersonaliseerde producten

Als je denkt aan drukwerk, zijn de eerste dingen die meestal in je gedachten springen zijn; essays, flyers, posters, etc. Maar de wereld van drukwerk is niet beperkt tot alleen maar papier. Als je de tijd neemt om rond te kijken kun je verbaasd zijn over wat eigenlijk een gedrukt product is; die mok waar je je koffie uit drinkt, de inspirerende muur in het kantoor, dat kleine tasje met relatiegeschenken dat je kreeg toen je begon op de universtiteit.

In dit artikel heb ik drie verschillende soorten printmogelijkheden uitgesplitst waarmee jij je merk kunt onderscheiden van anderen. Het maakt niet uit in welke sector of welk bedrijf je zit.

Geef een cadeau. Iedereen houdt van cadeautjes.

Dit lijkt misschien vrij makkelijk, maar het belangrijkste punt is om je merk te naar buiten te krijgen. Toen ik bij Helloprint begon, kreeg ik een aantal producten: pennen, een dopper en zelfs een rugzak. Dit betekent dat het niet alleen elke dag in mijn zicht is, maar ook voor elke andere ziel op de fiets om 7:30 uur.

Maar wat voor soort promo’s of geschenken moet je weggeven? Concentreer je op het praktische aspect. Welke artikelen gaan het meest gebruikt worden of het meest opvallen? Dit is de reden waarom pennen zo’n populaire keuze zijn; ze zijn betaalbaar en makkelijk om uit te wisselen. Ik durf te wedden dat je minstens één persoon kan bedenken die nog steeds die pen van jou heeft. Zou het niet geweldig zijn als die pen, die je eerlijk gezegd nooit meer terugkrijgt, je merk erop zou hebben? (dit principe werkt ook voor aanstekers).
Natuurlijk moet je je niet beperken tot de klassiekers, kijk hier voor ons volledige aanbod van geschenken en kijk wat je kunt verzinnen.

Kleding die een man/vrouw maakt

Ik stel voor om je te concentreren op kleding die het hele jaar door gebruikt kan worden, begrijp me niet verkeerd, niets mis met een goed T-shirt, maar het wordt koud in de winter en wie wil de thermostaat aanzetten? Waarom maak je dan geen hoodie die comfortabel en stijlvol kan zijn en natuurlijk je merk kan laten zien? Bedrukte hoodies hebben het voordeel dat ze het hele jaar door gedragen kunnen worden en zowel de voorkant als de achterkant bedrukt kunnen worden.

Je begint met een prachtig bedrukte hoodie, je kunt vervolgens je eigen kledinglijn creëren, klaar om het weer te bestrijden!
Als je niet zeker weet waar je moet beginnen met het bedrukken van kleding, kunnen wij je natuurlijk altijd helpen.

Comfortabel thuis

Waarom laat je niet je merk drukken op meer onschuldige, maar alledaagse dingen. Om op te vallen moet je wel een beetje out of the box denken. Tuurlijk, je kunt muren laten behangen met posters, of offensief grote reclameborden hebben die de skyline verduisteren, maar hoe zit het met je merk waar mensen zitten om te eten en zich te verweren tegen een dagje hangryiness?
Gebruik placemats om de harten van mensen te veroveren (via hun magen) of laat glaswerk bedrukken, zodat je naam op dat glas wordt gebrandmerkt en het in een minuutje binnen spoelt.

Maar wat denken jullie? Heb je dit al eens geprobeerd? Hoe is het gegaan? Als je een verhaal hebt, laat het me dan weten in de comments hieronder.