Het zijn drukke tijden bij onze bezorgdiensten. Help ze een handje door je decemberdrukwerk op tijd te bestellen. Wij wensen je alvast fijne dagen!
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.

Beurswanden

Vanaf € 85,00

Laat nu de beste indruk achter met de beursstands van Drukzo. Nieuwe klanten binnenhalen is nog nooit zo makkelijk geweest. De stand is binnen 15 minuten op te bouwen en licht van gewicht. Je hebt de keuze uit een rechte en een gebogen beursstand.

 • Kies uit een rechte of gebogen beursstand
 • Licht van gewicht
 • Slechts 15 minuten bevestigingstijd nodig

Heb je nog geen bestand voor je beursstand klaar? Geen probleem! Bij Drukzo kan je je bestanden namelijk later in het bestelproces aanleveren. Bekijk voor het opmaken van je bestanden de werktekening en de aanleverspecificaties voor hulp bij het opmaken van je bestand. Mocht je er niet uitkomen neem dan gerust contact met ons op!

Houd bij het opmaken van het bestand voor jouw beurswanden rekening met de volgende aanleverspecificaties. Klik op een instructie voor meer informatie.

Toon alle aanleverspecificaties

Voor het opmaken van het bestand voor jouw beurswanden kun je gebruik maken van onze handige werktekeningen. Hieronder vind je de meest gebruikte werktekeningen voor dit product:

Bekijk alle werktekeningen voor beurswanden

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen over dit product.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Hieronder vind je de belangrijkste specificaties:

1 Kies het type beurswand

Recht

De rechte presentatiewand is gemakkelijk op te zetten en wordt geleverd met twee halogeenpots en een canvas draagtas. Het doek wordt aan de voorkant van het frame bevestigd middels klittenband, de zijkanten blijven onbedekt. Het frame is gemaakt van stevig aluminium. Het doek is gemaakt van 230 grams polyester. Montagetijd: ca. 15 minuten.

Recht

Gebogen (doek om rand)

Deze gebogen presentatiewand bestaat uit meerdere banen die middels magneetbanden en ophangstrips aan elkaar worden bevestigd , en wordt geleverd inclusief twee halogeenspots. De bijgeleverde koffer kan als balie worden gebruikt. De koffer is exclusief kofferprint. Het doek van de wand is gemaakt van 145 grams, 0,44mm dik flexibel PVC. Montagetijd: ca. 15 minuten.

Gebogen (doek om rand)

Gebogen (doek tot rand)

Deze gebogen beurswand is gemakkelijk op te zetten en wordt geleverd met twee halogeenspots en een canvas draagtas. Het doek wordt aan de voorkant van het frame bevestigd middels klittenband, de zijkanten blijven onbedekt. Het frame is gemaakt van stevig aluminium. Het doek is gemaakt van 230 grams polyester. De montagetijd bedraagt ca. 15 minuten.

Gebogen (doek tot rand)

Golfwand

De golfwand gemakkelijk op te zetten en wordt geleverd met twee halogeenspots en een canvas draagtas. Het frame van de golfwand is gemaakt van stevig aluminium. Het doek is gemaakt van 230 grams polyester, dat om het systeem geritst moet worden. De montagetijd bedraagt ca. 15 minuten.

Golfwand

Maak hierboven je keuze

We hebben de meest gekozen opties hierboven voor je neergezet. Maak hierboven je keuze om verder te gaan.

2 Kies het formaat van je beurswand

3 Wil je een compleet systeem of alleen het doek?

Alleen het doek
Alleen het doek

Alleen het doek

Beschik je al over een systeem, of wil je graag alleen jouw huidige doek vervangen? Bestel dan alleen het doek van de beurswand. Deze optie is exclusief het systeem en alle toebehoren, zoals de koffer/tas en de halogeenspots.

Compleet systeem (systeem + doek)
Compleet systeem (systeem + doek)

Compleet systeem (systeem + doek)

Een compleet systeem bestaat uit een systeem, het doek en alle overige toebehoren zoals de koffer/tas en de halogeenspots.

4 Hoeveel beurswanden wil je?

Wil je meerdere beurswanden met verschillende ontwerpen bestellen? Stop dan 2 keer 1 product in je winkelmandje.

1 2 3 4 5
6 7 8 9 10

Deze oplage komt het meeste in de buurt van je keuze

5 Kies de levertijd van je beurswanden

Deze oplage komt het meeste in de buurt van je keuze

Controleer jouw bestelling hieronder

Type:

Formaat:

Optie:

Oplage:

Levertijd:

Ga verder

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En profiteer van aanbiedingen en deals!

Drukzo
 • Certificaat Thuiswinkel Waarborg
 • Certificate Ecommerce Europe Trustmark
 • Ideal
 • Paypal
 • master
 • American Express
 • Mastercard
 • Klarna