De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Beursmateriaal

Vind de perfecte wand

Vind de perfecte wand

Beurswanden zijn de basis van je stand en geven je de kans om op te vallen. Zorg daarom voor een gedurfd ontwerp en maak indruk op alle bezoekers!

Bestel nu

Richt je stand in met beurs meubilair

Richt je stand in met beurs meubilair

Geef je bezoekers de beste ervaring door je stand in te richten met meubilair die aansluit bij je doelen. Wil je bijvoorbeeld producten tonen, zorg dan dat je product displays hebt.

Bestel nu

Kies je beursbalie

Kies je beursbalie

Een balie werkt goed als werkstation of om formulieren in te vullen. Ook kan je hierop folders en flyers neerleggen die bezoekers makkelijk kunnen meenemen.

Bestel nu

Is je stand gereserveerd? Dan begint je voorbereiding nu: tijd om na te denken over de inrichting van je stand met bijvoorbeeld wanden, meubilair en de benodigde reclame te laten drukken.

Beurswanden, ook wel bekend als beursstands of promotionele displays, worden vaak gebruikt op beurzen en evenementen als promotiemiddel. Ze bieden vele voordelen. Zo kun je veel aandacht vestigen op de producten en diensten die je aanbied of ze gebruiken om bezoekers te informeren. Gebruik de wand om het verhaal van je merk te vertellen. Bij de juiste uitvoering helpt de wand nieuwsgierige potentiële klanten naar je stand te krijgen en in gesprek te gaan over je producten.
Best verkocht

Popup wanden

1 stuk voor € 391,95 1 stuk voor € 391,95 Vanaf per stuk Vanaf: € 391,95
Best verkocht

Popup wanden

- Een van de meest populaire wanden
- Draagbaar, makkelijk op te zetten en te vervoeren
- Maximale dekking
- Rechte, gebogen en verlichte opties beschikbaar

Bestel nu

Stretch wanden

1 stuk voor € 250,95 1 stuk voor € 250,95 Vanaf per stuk Vanaf: € 250,95

Stretch wanden

- Keuze uit verschillende rechte en gebogen wanden
- Draagbaar, makkelijk op te zetten en te vervoeren
- Keuze uit veel formaten
- Optie voor dubbelzijdige druk

Bestel nu

Speciale wanden

1 stuk voor € 468,95 1 stuk voor € 468,95 Vanaf per stuk Vanaf: € 468,95

Speciale wanden

- Maan beursstands
- Buis banners
- XXL roll-up banners
- Gerecycelede reboard wanden

Bestel nu

Zet jouw bedrijf
in de spotlight

Ga voor een opvallende beurswand
met LED display!

Bekijk de LED beurswanden

Breng je stand tot leven met beurs meubilair

Richt je stand in met opvallende banners, beursbalie en product displays. Beurs meubilair trekt aandacht van bezoekers en potentiële klanten om je stand te bezoeken. Dan ben jij aan zet om je producten en diensten aan de man te brengen en mensen enthousiast te krijgen!
Beursbalie

Ontdek en kies de beste beursbalie om bezoekers te verwelkomen. Bij Drukzo bieden wij verschillende beursbalies aan die handig zijn als werkplekken voor je collega's op de beurs.

Bestel nu
Brochurehouders

Brochurehouders tonen je reclamefolders en flyers op een verzorgde manier. Zo bied je geïnteresseerden toch de kans meer te leren over je bedrijf, mocht je er niet aan toe komen met iedereen te praten.

Bestel nu
Product Displays

Gebruik product displays om je producten verzorgd aan bezoekers te presenteren. Je kunt uit verschillende formaten en opties kiezen die het beste bij je behoeftes aansluiten.

Bestel nu
Tablet stands

Soms is het makkelijker om je producten of diensten online te tonen. Neem een tablet mee en gebruik de tablet stand om zo verschillende demo's te laten zien.

Bestel nu
Aluminium Poster Stands

Begeleid bezoekers tijdens een evenement of beurs en geef ze informatie over jouw bedrijf met behulp van poster stands.

Bestel nu
Re-board kubussen

Trek de aandacht op een creatieve manier met re-board kubussen. Elke zijde kan bedrukt worden en bied een unieke kans om je boodschap over te brengen.

Bestel nu

Nu je alle meubilair hebt voor je stand is het tijd om na te denken over welke promotiemiddelen je wilt gebruiken en hoe je je team aankleed.

Leads binnen halen en gepersonaliseerde team uniforms zijn een belangrijk deel om je tijd op de beurs een succes te maken. Met reclamefolders, flyers of boekjes kun je leads informatie meegeven over je bedrijf. Bedrukte kleding en textiel helpen je niet alleen om je team aan te kleden maar ook om bijvoorbeeld bedrukte tassen weg te geven. Beide helpen om de aandacht te trekken en leads te overtuigen van je producten of diensten.
  • Personeel van Drukzo zijn uitermate vriendelijk, geduldig en zelfs een van hen heeft zo'n lief stem ☺️, je wil blijven praten 😃 Kwaliteit producten en zijn snel geleverd!!!! Zeker niet twijfelen ! Ga zo door dames en heren!

    Samet Mete
  • Visitekaartjes en stickers besteld via drukzo. Gratis verzonden en zelfs een dag eerder in huis!

    Lorence
  • Op en top tevreden over kwaliteit, prijs, service, hulp. Geweldig!

    Brigit Roozen
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or