Nederland

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.5
Eenvoudig betalen bij Drukzo

Eenvoudig betalen bij Drukzo

Of je nu direct wilt betalen, in termijnen of later,
bij ons is het zo geregeld.

De betaling van jouw bestelling bij Drukzo

Bij Drukzo willen we dat je tevreden bent met jouw bestelling, maar ook met het bestelproces. Daarom heb je uitgebreid de keuze uit verschillende betaalmethoden om je bestelling mee af te ronden. Of je nu direct vanaf je bankrekening wilt betalen, je betalingen wilt spreiden of later wilt betalen, de juiste optie voor jou staat er altijd tussen. Hieronder vind je informatie over al onze verschillende betaalmethoden.

iDeal

iDeal

Met iDeal betaal je eenvoudig via internetbankieren van jouw eigen bank. Wanneer je voor iDeal kiest dien je te kiezen voor jouw bank, waarna je de stappen volgt binnen de online omgeving van je eigen bank. Het geld wordt direct overgemaakt en je kunt meteen je bestelling afronden.

PayPal

PayPal

Betaal je bestelling direct vanuit je PayPal-account. Door deze optie te selecteren word je doorverwezen naar PayPal waar je inlogt met de gegevens van je persoonlijke of zakelijke PayPal-account om de betaling te voltooien.

Sprinque

Sprinque

Sprinque is een B2B betaalmethode die de mogelijkheid biedt om je bestelling later te betalen. Met Sprinque kunnen zakelijke klanten bestellen bij Drukzo en de bestelling tot wel 15 dagen later betalen.

Mastercard

Mastercard

Betaal je bestelling via je Mastercard creditcard. Voer je creditcardgegevens in en keur, indien nodig, de betaling goed via je creditcard-app om de betaling te verwerken.

Visa

Visa

Betaal je bestelling met je Visa creditcard. Voer jouw creditcardgegevens in en keur, indien nodig, de betaling goed via de creditcard-app om de betaling te verwerken.

American Express

American Express

Betaal je bestelling met je American Express creditcard. Voer jouw creditcardgegevens in en keur, indien nodig, de betaling goed via de creditcard-app om de betaling te verwerken.

Dinner's Club

Dinner's Club

Betaal je bestelling met je Dinner's Club creditcard. Voer jouw creditcardgegevens in en keur, indien nodig, de betaling goed via de creditcard-app om de betaling te verwerken.

Discover

Discover

Betaal je bestelling met je Discover creditcard. Voer jouw creditcardgegevens in en keur, indien nodig, de betaling goed via de creditcard-app om de betaling te verwerken.

Overboeken

Overboeken

Maak het openstaande orderbedrag over wanneer het jou uitkomt. Afhankelijk van je bank kan het 1 tot 3 werkdagen duren tot je betaling binnen is. Houd er rekening mee dat we pas met je order kunnen beginnen als de betaling ontvangen is.

Betaal op factuur

Betaal op factuur

Als je drie orders of meer hebt geplaatst en betaald kan je een verzoek indienen voor het betalen op factuur. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.